Jump to content

S40 Focus Jetta Mazda 3 ?

caylak05

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadas genc. Opel'den alamadigi performansi yeni aracindan illaki almak istiyor ve almisken full donanimli bir arac alayim diyor benim anladigim bu. Eminim kendince bir fiyat kotasi vardir, yoksa Mazda,Vw ve Volvo'nun ustunde markalara da bakardi.. Ben de bircok arkadas gibi kendisine bir ust segment arac almasini tavsiye ediyorum. Az cok anliyorum arkadasi cunku hatirlarsaniz ben de Mazda 3'den sonra bir ust segment icin fikir ve tavsiyelerinize basvurmustum. Cok da yararli oldu , sagolun. Ornegin ben, bu ay sonu lansmani Moskova Autoshow 2012 de yapilacak olan Mazda 6 yi bekliyorum. Sonra "tuh!" dememek icin coktan karar vermis olsam da Toyota Camry almiyorum. Arkadasa da nacizhane tavsiyem , eger maddi olarak butcesi karsiliyor ise acele etmeden fiyat-ozellik kiyaslamasini bir ust segmentte de yapmasi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Yinede Mazda herşeyden önce tasarımda ayrışıyor diğerlerinden, şirket aracı görünümünde hiç değil, sportif ruhlu bir sürüş keyfi aracı... Daha kullanmadan bile direksiyona oturunca sizi saran kokpit aracın ruhunu hemen yansıtıyor...

Bu araçlar arasında seçim yapmak bence şöyle bir şey

Bu gün:

- takım elbise mi giysem ( Jetta)

- casual mı giyinsem (Volvo, Ford)

- hafif sportif mi giyinsem (Mazda)

Arabanızı tarzınızla bütünleştirin, yada tarzınızı arabanızla , hemen farkedilirsiniz :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yinede Mazda herşeyden önce tasarımda ayrışıyor diğerlerinden, şirket aracı görünümünde hiç değil, sportif ruhlu bir sürüş keyfi aracı... Daha kullanmadan bile direksiyona oturunca sizi saran kokpit aracın ruhunu hemen yansıtıyor...

Bu araçlar arasında seçim yapmak bence şöyle bir şey

Bu gün:

- takım elbise mi giysem ( Jetta)

- casual mı giyinsem (Volvo, Ford)

- hafif sportif mi giyinsem (Mazda)

Arabanızı tarzınızla bütünleştirin, yada tarzınızı arabanızla , hemen farkedilirsiniz :nazar:

Bütün genellemelerin yanılma payı var denilse de; çok doğru bir genelleme...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...