Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ferit o Kodo değil , Shinari, Kodo, tasarım temasının adı ;) ama şaka bir yana KODOmu oturtacak gibi görünüyor her tasarımı ile :D

hakkatten ya Kodo yazmisim ))) o Kodo degilse ben de Ferit degilim ama.. Ferdi, Ferdi ! :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

hakkatten ya Kodo yazmisim ))) o Kodo degilse ben de Ferit degilim ama.. Ferdi, Ferdi ! :D

Hönk! :o

Kusura bakma Ferdi. Nasıl yazmışım öyle. Hep bu Burak'ın yüzünden. :D

Hadi ben yedim o haltı, sen nasıl yaparsın? Değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaaa ben fark ettim aslında, ve hatta Gökhan abiyi uyaracaktım Ferit değil !!! Ferdi diye... Ama baktım Burak'ta Ferit diye yazınca...dedim herhalde ben yanılıyorum. :)

Fotoğraf paylaşımları için çok teşekkürler, ellerine ve emeğine sağlık Ferdi... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demekki bu Mazda stratejistleri Rusyada da aynıymış. (Eleştirilere katlanamayanlar utansın)

Teşekkürler Ferit.

Aynen, işin temeline indiğimizde karşımızda Mazda Avrupa'yı belki de Mazda Global'i buluyoruz demek, bu Kodo'mu her neyse RX-8 yerine mi geçecek?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

100.000-140.000TL.

Benim tahminim.

Eğer bizi şaşırtıp ta 1.5 filan getirirse (!) Daha düşer.

100k üzerindeki fiyat hayal kırıklığı olabilir. Bakınız cx5 örneği. Lanse edileli aylar oldu ben İstanbul'da henüz trafikte göremedim. Bence fiyatı honda accord ile kafa kafaya kalırsa iş yapar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yarin paris otomobil fuarina gidiyorum guzel fotolarla donecegim insallah. bu arada mazda 3'un yok mu gelecek olan yeni modeli yani soyle bisi mesela.

mazda3 2013 sky-D/G 1.5/1.6 Auto/manual

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben anlamam Gökhan'ın suçu o :D ama sen Kodo yazarsan bizim de Ferit yazmamız normal. Hoş ben Selman Abi'ye çokça Selam Abi demiş birisi olarak hatalarımı normel karşılıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yarin paris otomobil fuarina gidiyorum guzel fotolarla donecegim insallah. bu arada mazda 3'un yok mu gelecek olan yeni modeli yani soyle bisi mesela.

mazda3 2013 sky-D/G 1.5/1.6 Auto/manual

Gidince sorarsın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gercek mi bunlar yoksa diger araclardan esinlenen kullaniclarin hayali tasarimi mi?

resmi sitelerde bisi yok. mazda6 nin fiyatindan dolayi umidi kestik bari 3le devam edelim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gercek mi bunlar yoksa diger araclardan esinlenen kullaniclarin hayali tasarimi mi?

resmi sitelerde bisi yok. mazda6 nin fiyatindan dolayi umidi kestik bari 3le devam edelim

yanılmıyorsam bunlara "render" çıktısı deniyor, anlamı görsel gerçekleme gibi bişey. çizim aşamasındaki bişeyi, bilgisayar programlarıyla gerçeğe yakın görüntüsünü elde etmede kullanılıyor. Kısacası o görüntüler henüz gerçek bir arabanın değil.

Render Edilmemiş Görüntü (Çizim Aşaması)

render_nedir_2.jpg

Render İşlemi (Hesaplamalar)

render_nedir_0.jpg

…Ve Son Olarak Render Çıktısı (Sunum)

render_nedir_3.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla yinede hoş bir çalışma olmuş.

Onur'un; "Mazda 6 nın fiyatından dolayı ümidi kestik bari 3 ile devam edelim." Sözüne katılmamak elde değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanılmıyorsam bunlara "render" çıktısı deniyor, anlamı görsel gerçekleme gibi bişey. çizim aşamasındaki bişeyi, bilgisayar programlarıyla gerçeğe yakın görüntüsünü elde etmede kullanılıyor. Kısacası o görüntüler henüz gerçek bir arabanın değil.

23 plaka ha :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet arkadaslar az once paris otomobil fuarindan geldim. sanirim mazda6 nin direksyonuna oturak ilk bir kac Turk'ten biri benim :) hem sedan hem de sw modelleri vardi hatta sw iki renk vardi. cok heyecanlandim anlatamam size :) inanilmaz guzel bir dis gorunuse ve hatlara sahip alet. ic tasarima gelince, koltuklar ve orta konsol (vites dolaylari) cok guzel olmus ama klima ve radyo bolgesi biraz ilk bakista sevimsiz gibi duruyo ancak alisacagiz.

mazda3 sky 1 sene sonra duyulacakmis. mazda3 mph vardi ona da oturdum fiyati benim arabamin turkiye fiyatiyla ayni o derece yani :)

mazda6 ile ilgili fotolar cektim baya bir ama yuklemek zaman alir kucultmek falan zaten nette bir suru var illa cektiklerini koy derseniz bulurum bir yolunu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya dedigim gibi foto cok icten disten kictan bastan cektim bi dolu ama otelin interneti nanay, istanbul'a donunce burak mod ile konusup atarim cumaya donucem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...