Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Baraj ve  virajlı dağ yolları görüntüleri meydan okumayı, gücü ve  zorlu koşullarda emniyetle yol almayı çağrıştırıyor yalnız bu güne kadar prestiji çağrıştırır bir reklamını görmedik , yakında şehre iner umarım Mazda6  :) ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İngilterede Mazda6 fiyatları belli olmuş  :)

http://www.mazda.co.uk/cars/mazda6-saloon/specs-and-prices/

£= 2,8634 TL ( 30.11.2012)

Mazda6 Baz modeli (Manuel): 

2.0 145 ps Benzinli Manuel : £19,595

2.2 150 ps Dizel Manuel: £21,795

Bir üst paket (Otomatik) :

2.0 145 ps Benzinli Otomatik:  £21,715

CX-5 ile karşılaştırırsak:

4x2 2.0  165 ps Benzinli manuel: £21,395

4x4 2.2 150 ps Dizel otomatik: £25,895

Benzinli Mazda 6 nın otomatiğinin fiyatının , 4x2 Benzinli  manuel CX-5  fiyatı civarı olduğuna dikkat edecek olursak Otomatik Benzinli Mazda6 nın ülkemizde 85.000 TL civarında satılacağını ön görebiliriz.Yani güncel kasadan hiç farklı değil  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güncel kasa mazda 6'nın fiyatı 108.000, otoşov indirimi nedeniyle 88.000'e indirim gözüküyor. yani, her ihtimal 100.000 üzerinde olur diye düşünüyorum ben de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güncel kasa mazda 6'nın fiyatı 108.000, otoşov indirimi nedeniyle 88.000'e indirim gözüküyor. yani, her ihtimal 100.000 üzerinde olur diye düşünüyorum ben de.

Ben de böyle düşünüyorum, zaten hatırlarsanız Mazda CX-5 lanse edilmeden önce ÖTV artışı ile alakasız olarak 108.000 e çekilmişti Mazda6'nın fiyatı. Bu da Mazda6 ile Mazda CX-5'in az çok aynı rakamlarda satılacağının göstergesi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu skyactiv motorun güç olarak eski motorlardan bir artısı olmadığını görüyorum yanlış mı anlamışım.Birde yakıt tüketimi verileri 1,6 benzinli motorlar için abrtıldığı kadar düşük değil hatta diğer marka araçların motorlarıyla yaklaşık değerlerde.Eeee o zaman fark ne biri açıklarsa memnun olacam ben mi anlayamadım merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu skyactiv motorun güç olarak eski motorlardan bir artısı olmadığını görüyorum yanlış mı anlamışım.Birde yakıt tüketimi verileri 1,6 benzinli motorlar için abrtıldığı kadar düşük değil hatta diğer marka araçların motorlarıyla yaklaşık değerlerde.Eeee o zaman fark ne biri açıklarsa memnun olacam ben mi anlayamadım merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

Keşke olsa Skyactiv 1.6 Benzinli motor seçeneği. Allah'mı söyletti size ne...:) Bütün temennimiz 1.6 Benzinli 1,5 Dizel ve her iki motorda da otomatik vites seçeneği....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

satışlar gerçekten hızlı başlamış Japonya'da, Kasım 20'de satışa sunulan yeni Mazda 6 için aylık 1000 adet satış düşünülürken, Aralık 20 itibari ile 7300 adet sipariş alınmış.

The all-new Mazda6 is selling hot in Japan!

Seven months' worth sold in the first month!

When we launched the completely redesigned Atenza (Mazda6) in Japan on November 20 we were expecting to sell about 1,000 units per month. Well, yesterday was December 20 and at last count we had received around 7,300 orders—more than seven times the expected volume.

We couldn’t have done it without the support of our customers and fans, so a great big THANK YOU to you all.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...