Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hiç yoksa gene 1500 kg vardır bir opel insignia 1700 küsür kg ağırlığında.

Abi opelle karsilastirmamak lazim, dun arkadasin hb astrasina bindim 1600 kusur kilo dedi yuh dedim. Bizim mazda 3 nirdee, astra nirdeee... Mazda 6, insigniada da yine buna benzer bi durum olur bence ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ağırlık: performans, tüketim, frenleme , viraj vb. herşeyin düşmanı arkadaşlar, bu nedenle artık ne bulsam çıkarasım geliyor araçdan...İlk işim stepneden kurtulmak oldu  :) Jantlara dokunmak istemiyorum , sırada hafif tekerler tedariği  var  , michelin bunu iyi yapıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ağırlık: performans, tüketim, frenleme , viraj vb. herşeyin düşmanı arkadaşlar, bu nedenle artık ne bulsam çıkarasım geliyor araçdan...İlk işim stepneden kurtulmak oldu  :) Jantlara dokunmak istemiyorum , sırada hafif tekerler tedariği  var  , michelin bunu iyi yapıyor...

Bende ne bulsam takiyorum arbaya  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi opelle karsilastirmamak lazim, dun arkadasin hb astrasina bindim 1600 kusur kilo dedi yuh dedim. Bizim mazda 3 nirdee, astra nirdeee... Mazda 6, insigniada da yine buna benzer bi durum olur bence ???

inşAllah öle olurda diğerlerine rakip olur.

sana küçük stepneyi öneriyorum ,10 cm taban genişliği var  60 cm çapında , 250 tl, önümüzdeki ay bende alacam bi tane.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben 60 kiloyum, oradan kurtarıyor benim araba :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakında araçlarda hafifletilecek bir şey kalmayınca  Skyactive diyetiyle tanışacağız  :) ...

Şöyle bişey olsa gerek :

Kahvaltı                   

Miso Çorbası

1 tabak pirinç

1 yumurta

Kurutulmuş Nori yosunu

Yeşil çay

Öğle yemeği

Teriyaki balığı

Pirinç

Yeşil salata

Yeşil çay

Ara öğün

Fuji elması

Akşam Yemeği

Tavuk

Pirinç

Miso çorbası

Tofu'lu deniz sebzeleri

Gece atıştırmalık

Mandalina

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakında araçlarda hafifletilecek bir şey kalmayınca  Skyactive diyetiyle tanışacağız  :) ...

Şöyle bişey olsa gerek :

Kahvaltı                   

Miso Çorbası

1 tabak pirinç

1 yumurta

Kurutulmuş Nori yosunu

Yeşil çay

Öğle yemeği

Teriyaki balığı

Pirinç

Yeşil salata

Yeşil çay

Ara öğün

Fuji elması

Akşam Yemeği

Tavuk

Pirinç

Miso çorbası

Tofu'lu deniz sebzeleri

Gece atıştırmalık

Mandalina

güzel bir yaklaşım, çok güldüm, :) :) beğen butonu aktif olsa, hemen basardım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

H2_07.jpg

Yeni Mazda6'nın Hofu Plant2'deki üretiminden kareler.

Beyaz mı daha güzel kırmızı mı karar veremedim  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...