Jump to content

Yeni 2013 Model Mazda6

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 357
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

45

• Fotifoti

47

• MFSX

24

• emregc

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ilk etapta 2.0sky-g, 2.2sky-d olacak. zaten geçtiğimiz günlerde mazda nın sky activ motor üretimini arttırmasının sebebi bu araç. kasım gibi üretilmeye başlasa,heralde yeni yılın ilk aylarında görürüz yolarda... bi 6ay-1yıl sonra 1.5sky-g de olacak, sonra o motor yeni mazda3e de girecek...

yola devam...

mazda neden bu kadar guzel araçlar yapıp sonra da satıs esnasında bu kadar tutucu ve hatalı davranıyor merak ediyorum?

cx-5 ornegin araç(mukemmel gorusunuse ve ozelliklere ilaveten) rusya,abd ve japonya icin ideal 2.0 ve 2.2 araçlar ancak avrupa da satmak istiyorsanız kimse 1.6 ının ustunu almak istemiyor hatta 1.4 ve 1.5 leri tercih ediyor.

keza eski kasa 6 serisi insan 2.0 ın altında motor denemez mi daha once buna ?

yeni kasaya gelince arabayı farklı kılan daha once de soyledigim gibi kapı kolları,yan aynalar ve farlar dı

ama cıkan segmentin cok da buyuk bir farkı yok acıkcası piyasadakilerden(misal hyundai) ki bana kalırsa on kısım daha bile guzel olabilir eski kasada

ve simdi diyorlar ki(soylenenlerin yalancısıyız) 2.0 ve 2.2 motorlar gelecek ozaman avrupaya getirmeyin bu araçları 1 yıl sonra 1.5 dizel motor yapsanız ne olur aracın kasası eskidikten sonra insanların hevesi kactıktan sonra aklından silindikten sonra

yani bence birilerinin ciddi anlamda japonları avrupa icin uyarması lazım(kendi sitelerindeki satış rakamları da bunu gosteriyor)

kendi kanaatimce (ki bugune kadar kullandıgım araçlar icin de su ana kadar ki mazda3 ümü degistirtecek yeni uc aracın ikisi gene de mazda :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Küçük motorlu araçlar sanırım sürüş keyfi ve sorunsuzluk gibi Mazda prensiplerini karşılamıyor... Olası Turbo vs arızaları, kalkışlardaki ağırlık vb şeyler sanırım Mazdaya göre değil...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda neden bu kadar guzel araçlar yapıp sonra da satıs esnasında bu kadar tutucu ve hatalı davranıyor merak ediyorum?

cx-5 ornegin araç(mukemmel gorusunuse ve ozelliklere ilaveten) rusya,abd ve japonya icin ideal 2.0 ve 2.2 araçlar ancak avrupa da satmak istiyorsanız kimse 1.6 ının ustunu almak istemiyor hatta 1.4 ve 1.5 leri tercih ediyor.

keza eski kasa 6 serisi insan 2.0 ın altında motor denemez mi daha once buna ?

yeni kasaya gelince arabayı farklı kılan daha once de soyledigim gibi kapı kolları,yan aynalar ve farlar dı

ama cıkan segmentin cok da buyuk bir farkı yok acıkcası piyasadakilerden(misal hyundai) ki bana kalırsa on kısım daha bile guzel olabilir eski kasada

ve simdi diyorlar ki(soylenenlerin yalancısıyız) 2.0 ve 2.2 motorlar gelecek ozaman avrupaya getirmeyin bu araçları 1 yıl sonra 1.5 dizel motor yapsanız ne olur aracın kasası eskidikten sonra insanların hevesi kactıktan sonra aklından silindikten sonra

yani bence birilerinin ciddi anlamda japonları avrupa icin uyarması lazım(kendi sitelerindeki satış rakamları da bunu gosteriyor)

kendi kanaatimce (ki bugune kadar kullandıgım araçlar icin de su ana kadar ki mazda3 ümü degistirtecek yeni uc aracın ikisi gene de mazda :) )

Avrupa'da yüksek hacim problem değil, emisyon problem. Hal böyle olunca SKYACTIV onların kriterlerini karşılıyor. Mazda da sırf Türkiye kriterleri karşılansın diye de bir çabaya girmiyor. Böyle olunca da Mazda Türkiye'de bu anlamdaki beklentileri karşılayamıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

emisyon değerlerine göre vergilendirme olmuş olsa şüphesiz mazda skyactiv motorlarla Türkiyedeki tüm japonlara hatta almanlara satışta fark atar ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizler herhangi bir sistem değişikliğinde vergilerin ciddi düşeceğine gerçekten inanıyor musunuz?

Üç beş kuruş buradan düşürürler, diğer tarafa köklerler, her durumda devletin topladığı MTV artacak şekilde ayarlarlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japonya'da da motor hacmi problem! Burası ilginç iste...

quote author=Burak link=topic=28827.msg475627#msg475627 date=1343472920]

Avrupa'da yüksek hacim problem değil, emisyon problem. Hal böyle olunca SKYACTIV onların kriterlerini karşılıyor. Mazda da sırf Türkiye kriterleri karşılansın diye de bir çabaya girmiyor. Böyle olunca da Mazda Türkiye'de bu anlamdaki beklentileri karşılayamıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ah Burak sana kısa birsey yazmak mümkün değil, illa açıklamalı olacak! Pad den yazıyoruz, anlayış göstermiyorsun. Sen dedin ya, Mazda sadece Türkiye için motor üretmez diye. Ben de diyorum ki, iyi de en büyük 2.pazarları olan Japonya'da da silindir hacmi ile vergilendirme var. Bu firma bu konu ile mücadele etmeyi biliyor aslında. Ancak neden düşük hacım motor problemi var, bir ara normal bilgisayardan yazarım ya da yasamam, su an bilmiyorum. Ulan su i- pad in!!!  Yok mü arkadas ay-pad yapan yahu???

nya Avrupa'da mı abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben almam iPad felan :D sonuçta orada 2.0 motorlar da gayet güzel satıyor ve düşük hacim icin o kadar acele etmiyorlarsa problem yok demektir. Hele bizimki gibi bir problemleri olmadıgı kesin :)

Bak ben iPhone dan gayet güzel yazıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hem daha gencsin hem de bilgisayarcisin!

uote author=Burak link=topic=28827.msg475742#msg475742 date=1343582651]

Ben almam iPad felan :D sonuçta orada 2.0 motorlar da gayet güzel satıyor ve düşük hacim icin o kadar acele etmiyorlarsa problem yok demektir. Hele bizimki gibi bir problemleri olmadıgı kesin :)

Bak ben iPhone dan gayet güzel yazıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bize pek lazım olmuyor beygir buralarda,  Adpz - İstanbul arası 180 yapmak hayal oldu, her an en sol şeritte 90 ile giden bir tıra denk gelebiliyorsun otobanda  :) ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben beygir gücü istiyorum :( canım çıktı 1000km :( 180'i geçemiyorsun , yol mu biter :)

Biz geçebiliyoruz da ne oluyor ki :)

Şaka bir yana, zaten geçmemek gerekli, sürat her zaman tehlikeyi yanında barındırır.

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadas su aletin kicini basini ona buna benzetmeyin tilt oluyorum. Hele vw araclarina hic benzetmeyin. Ozgun bir tasarimimiz var bizim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...