Jump to content

Bir Boru/Hortum arıyorum

Bekir__
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 6 ay sonra ...

Araçların bir coğunda görülen hava akışını sağlayan plastik boruda ki çatlak benim familiam dada oldu.bir iki ustaya,başka bakımlar için gittiğimde gösterdim halletik dediler baştan savma bişeyler yaptılar.sorun halledilemedi.en son müdahale eden ustanın kalfası,plastik borunun motora birleştiği yerden çatlamasına rağmen,orayı elektrik bandıyla dolayıp yaptım dedi.siz siz olun ustalığından ve işini özentili yaptığından emin olmadığınız ustanın yaptığına güvenip yola cıkmayın.yoksa benim gibi uğraşırsınız.

Çatlayan yerde yarıya kopmuş birde plastik parça vardı.o parça kopup cok rahat motora kaçabilirdi ve bir sürü sıkıntı.Allahtan kaçmadıda yırttık.Parçayı aksarayda veya diğer parcacılarda bulmak na mümkün.ya cıkmacı ya servis.serviste verilen fiyat 123 tl (08*2009*).sorunu daha sonra kendim hallettim.(maliyet 9 tl.eskisinden sağlam ve bidaha zor kopar.)Ayı sorunla karşılaşan arkadaşlara faydalı olması adına kendi yaptığım tamiratı tarif etmek isterim ama resim koymayı henüz beceremedim.resim koyma adına yardımcı olacak bi arkadaş olursa resimleri koyup daha iyi anlaşılmasını sağlayabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Bu eski konu bugün beni buraya üye yaptı  :) , bahsi geçen şekilli boru benim familia'dada çatlama yapmıştı ,boruyu söküp ustama ''bununla aynı olan bir boru biliyormusun ?'' dediğimde ''reno 12 siboblu boruyu sibobsuz olarak iste'' demişti ,gidip reno parçacıma (bir tane de renault 9 var bende) ustamın dediği şekilde sordum , boruya 5 tl verdim ,yerine taktım süperde oldu  ;) , foruma resim eklemeyi çözeyim ,resmini eklerim  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...