Jump to content

Lantis Motorda Güç Kaybı Var.

efk_715
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba ilk konum ve ilk problem. :-[ yeni aldığım mazda aracımda motorunda problem var gibi.40 derecelik rampa yukarı 2 vitesden 1 e düşüyorum.bu ikinci lantisim.ilk lantisimi 98 de sıfır almıştım o canavar gibiydi aynı rampda 3le çıkıyordum.ama ikinci lantisim de güç kaybı var.daha önce aynı problem yaşıyan varsa bana mesaj atabilirmi nedenini :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kimse konuma mesaj atmamış ama ben problemi çözdüm.motor ustası olmama rağmen çözdüm :D.yaptığım işlemler:

-havafiltresi kazanı hortumu komple söktüm.ve benzinle yıkadım.

-benzin kelebeğini yıkadım(inanın arkadaşlar 2mm kalınlığında pislikten yağ tabakası oluşmuş)

-bu işlemlerden sonra toparladım ve aracım eskisinden mükemmel oldu.fakat arac gazdayken titreme vardı onun için gaz ustasına gittim gaz enjektörlerinin tıkalı olduğunu söyledi.ve yenisi ile değiştirdim.daha sonrada internet üstünden aldığım hava filtresini yerine taktım şimdi araç mükemmel. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kimse konuma mesaj atmamış ama ben problemi çözdüm.motor ustası olmama rağmen çözdüm :D.yaptığım işlemler:

-havafiltresi kazanı hortumu komple söktüm.ve benzinle yıkadım.

-benzin kelebeğini yıkadım(inanın arkadaşlar 2mm kalınlığında pislikten yağ tabakası oluşmuş)

-bu işlemlerden sonra toparladım ve aracım eskisinden mükemmel oldu.fakat arac gazdayken titreme vardı onun için gaz ustasına gittim gaz enjektörlerinin tıkalı olduğunu söyledi.ve yenisi ile değiştirdim.daha sonrada internet üstünden aldığım hava filtresini yerine taktım şimdi araç mükemmel. :tey:

Benzin kelebeğini temizledikten sonra adaptasyon denilen ayarı yapmanıza gerek kalmamış anlaşılan...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzin kelebeğini temizledikten sonra adaptasyon denilen ayarı yapmanıza gerek kalmamış anlaşılan...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

abi ben usta değildim aracı 1 ay oldu alalı.bayramda dükkanda boş duruyodum kaputu açıp bakarken hava filtresinin kazanın alttaki hortum çıktığını farkettim.ve öylelikle işe koyuldum komple hortumu falansökünce belli oldu herşey.belkide ayar gerekiyordur.ama gidişinden şu an memnunum.bi sorun yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben usta değildim aracı 1 ay oldu alalı.bayramda dükkanda boş duruyodum kaputu açıp bakarken hava filtresinin kazanın alttaki hortum çıktığını farkettim.ve öylelikle işe koyuldum komple hortumu falansökünce belli oldu herşey.belkide ayar gerekiyordur.ama gidişinden şu an memnunum.bi sorun yok

Rölantide manyaklaşma  ;D olmadıysa zaten sorun yok demektir... Bunu neden soruyorum, çünki kafaya koydum ben de; boğaz kelebeği temizliğini yapmak istiyorum...

Bilgiler için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Adaptasyonun ne veya nasıl olduğunu açıklayabilir misiniz acaba domestos..ben de 2 hafta önce kelebeği temizledim ancak ondan sonra herhangi bir ayar yapmadım...bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adaptasyonun ne veya nasıl olduğunu açıklayabilir misiniz acaba domestos..ben de 2 hafta önce kelebeği temizledim ancak ondan sonra herhangi bir ayar yapmadım...bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

Domestos (Veli) arkadaşımız, İzmit'den Aydın'a tayini çıktığı için, bir süredir forumda aktif değil. Ama bir an önce işlerini yoluna sokup, tekrar aramıza aktif olarak katılacağından hiç şüphem yok. İyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Seçtiklerimiz

• Mazda 3 TCR
      Japon otomobil üreticisi Mazda'nın, Mazda3 adlı hatchback modelinin yeni jenerasyonunda performanslı özel bir versiyonun gelip gelmeyeceği çok konuşuldu. Bugün böyle bir versiyon geldi, fakat tam anlamıyla beklenen araç bu değildi. Çünkü söylentilere konu olan performanslı Mazda3, bir yarış otomobili değil de trafiğe çıkabilen hızlı bir hatchback şeklindeydi.
      • 7 yanıt
    • Motor secenekleri  1.5, 2, 2.5 lt benzin ve 1.8 lt turbo dizel. Muhtemelen Avrupa pazarina 1.5 lt ve 1.8 dizel gelecek. Onemli bir yenilik, ilk defa AWD modeli mevcut olacak. Turkiye'ye gelir mi emin degilim. Yeni Skyactive-X motor ise 2019 da satisa cikiyor.

Resimler de Hatchback'teki gri rengin ismi "Polymetal" grisi imis bu arada
      • 163 yanıt
    • Mazda MX-5 Mekanik Parça Değişiklikleriye Hissedilir Derecede Fark Yaratacak
      Kısa süre içerisinde Japonya satışları başlayacak olan 2019 Mazda Miata MX-5, altyapı olarak gözle görülür değişim barındırıyor.
      • 22 yanıt
  • Yeni Oluştur...