Jump to content

Yüksek Devirli Kullanmak (04-09)

Maverick7881
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

iş için alınan,alıp satılan 17 geçti.3 tane çift kabin 2000 2001 .4-tane 626 1998 2000.-6 tane 323 famılıa ,glx.1998-2000.1 minibus.2 tane 323 1991 1997.  1 tane 3 aracları yaklasık bır seneye yakın kullandım eş dost ısteyen cok olunca satıyorum.sonuç mazdadan baska arac kullanmam .yanlız yetkılı servıs te sıkıntımız var.

Bravo 17 mazda.

Mazda bayinin bunu görmesi ve reklamını yapması lazım!dile kolay 17 aracın olacak 17 side mazda..

Gerçi benimde 6 aracımın 5'i japondu.

Mazda 323hb Mazda 626hb Honda civic ies,Toyota avensis ve lantis..

İlk aracım ise italyan tempra cet serisi'idi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla hiç birinde lpg sorun olmadı ama bilmiyorum.mazda 3 te ne olur diye 25000 km sıkıntı yok yanlız .her on binde bujı ,her beş binde hava filtresi ,yakıtın en iyisi ,her 8000km yağ değişirim 100000de değişecek yağı.arabaya bakarım orjınalın harıcınde asla kullanmam.inşallah bir şey olmaz .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evim servısın yanında .baska araba alıp servısin önüne cekecek durum da olmayınca yıllar gectıkce bu sayıya ulastık .talepte cok olunca sımdı mazda dıstrubıtorden dolayı dususe geçti artık talep gormuyor.bu gıdışle 18 inciyi göremiycem galiba .ama japona devam:)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda dıstrubıtorden dolayı dususe geçti konusunun tam tersini düşünüyorum,bence yükselişe geçti,gerçi moderatörler satış rakamlarına ulaşıp net bilgiyi ortaya çıkartabilirler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla hiç birinde lpg sorun olmadı ama bilmiyorum.mazda 3 te ne olur diye 25000 km sıkıntı yok yanlız .her on binde bujı ,her beş binde hava filtresi ,yakıtın en iyisi ,her 8000km yağ değişirim 100000de değişecek yağı.arabaya bakarım orjınalın harıcınde asla kullanmam.inşallah bir şey olmaz .

sayın belamir bende sizin gibi bir kullanıcıyım,  bakımlı tutarım aracımı vede orjinal parça kullanırım , ileriki zamanda yeni modellerle vede yeni motor teknolojisiyle mazda bence yükselişe geçecektir umarım daha iyi olur.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

bilmiyorum da konuyu ben açmıştım mazda3 araçta iki kişiydik 0-100 hızlanma denemesi yaptık ben yine 6500 lerde vites değiştirdim 100 ü 10 sn de bulduk galiba tek kişi olsam 9sn ye düşer gibi geldi bana

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

ha 10 saniye olmuş ha 9 saniye yani aşırı performans bekliyorsanız mps rx8 işinize yarar guzularımız konforlu bir sürüş için tasarlanmıştır :)

Guzulara işkence etmeyin üleyyyn... Onu bulamayanlar var.

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arada kesiciye sokmanın kimseye zarar dokunmaz motor kurumları atar :D Tabi benzinde kullanıyorsanız.

lpg de kullananların bu harekete ihtiyacı yok o zaman... Çünki; kurum yapmıyor...

;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mesela 90 mazda 626 90BG ve tam gücünü 4000 devirde kullanıyor 5000devirden sonra sabitleniyor totalde araç 8000 devir. en iyi sonuçlar için 4000,4500 devirde vites atmak benim aracımda mantıklı fazlasına zorlasamda hızlanma artışı olmuyor 1,6 bu arada araç. bir sitede araçların tam güç devirlerini paylaşmışlardı bulursam yazarım. bu arada ilk fırsatta videosunu çeker paylaşırım 4 kişi 0-100 8-9sn stock 22 yaşında 1,6 626 =))

http://www.mazdaclubtr.com/31097/the-bullet-626/

top speed 196km 5kişi+2 köpek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şahsen 3500'ü çok nadir geçiyorum.Şehir içinde bile radarlar var artık denizlide 56 km hızla her 10 kişiden 4ü ceza yemiştir denizli'de artık.Benzin ucuz olsa,gözüm radar falanda görmez basarım animallah :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aslında çokta gerekli değil yüksek devirler sollamada arada bir gaza gelince =) yada hıza ihtiyaç duyunca çünkü araçlarımızın neredeyse hepsi binek normal kullanım için tasarlanmış drag yapar gibi devir tutturup gitmek illaki araçları yoruyor. elinizde bir GTI bi RS, EVO, STI ne bilim bir AMG olsa eyvallah egzozdan ateş çıkarana kadar basa bas gidin =)) ama onun dışında normal kullanımda yüksek devirlerde vites atmak yada seyir halinde bulunmak aracı yorar yakıtı arttırır derim ben =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest greystone

uzun yolda 6000-7000 devirde gidiyoruz mecbur  :D  :tey:

şehiriçinde 2000-2500 devirde gidebiliyorum mazda 323 otomatik 3 ileri olduğu halde. doğru yerde doğru vitesde olursa azda yakıyor yokuş aşağı gaza hiç basmam yokuş yukarı kaptırırsan zaten yokuşu vites küçültmeden çıkıyor  :) bizim buralar sürekli yokuş aşağı bazen yokuş aşağı ayağımı gazdan çekiyorum aşağı inip yokuşa çıkıyor hiç gaza basmadan yaklaşık 1 km olan yokuşlarda 80-90 km hıza çıkabiliyor hiç gaza basmadan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...