Jump to content

Led Reflektörler

sga
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 5 hafta sonra ...

Ebaydan spariş ettiğim ledli reflektörlerim geldi. Şimdi takma işlemini kendim yapmayı düşünüyorum. Tamponu sökmeden takabilirmiyim? Arka tamponu sökmeyi göze alamıyorum. Söken varmı? Zormu sökmek?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

led reflektörler ben oto yedek parçacıyım düzcede ama çalıştıgım bi firmada ledli reflektörler var bende yeni aldım mazda 3 reflektörlerın tanesi 95tl tamponu sökmeyede gerek yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tanesi derken? Sağ ve sol toplam 190 tl ye geliyor o zaman. Ebaydan aldım sağ ve sol  kargo dahil 90 tl geldi. Tamponu sökmeden nasıl çıkaracağız reflektörleri onuda yazsaydın iyi olurdu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahhh ah :( hb tamponlarin reflektorleri neden bu kadar igrenc???

abi öyle demeye guzuya ya yazıktır alınır bak ben bile alındım guzuya böyle söylenir mi  :-[ :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ebaydan aldığım ledli reflektörleride takdım. Tamponu kendim söktüm. Sökmek zor değilmiş. İşte resimleri.

drqx6.jpg

Geri lambası:

drr1d.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tek kelimeyle '' mükemmel'' mazda ya göndermek gerek bu fotoları, geri vitesin çift olması daha güzel olmuş vede ledler çok yakışmış hayırlı olsun. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Bende ilginç bisey sorsam geri vites lambası sis lambası gibi kırmızı yapılırmı? Yasakmi ? Veya geri vites için ortası şeffaf birakilabilirmi ? sedanlar da geri vitesin şeffaf goruntusu bence hic hoş değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Güzel olmuş ama maalesef bu reflektörler uzun ömürlü olmuyor. Maksimum 6 ay içerisinde teker teker patlamaya başlayacaklar. Çok sinir bozucu bir görüntü ortaya çıkıyor.

Ben 2. uygulamayı linkteki ürünle yaptım. 

Ne kadar az LED o kadar uzun ömürlü kullanım. Sıvı conta ile izolasyon da önemli.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ufak dokunuşlar iyidir. Ne zaman patladı patlayacak diye hiç kafaya takmadan tadını çıkarın. 

Görüntü şahane.

Bazı apaciler bunları sis farı zannederek, önünüze geçip sis farlarını açabilir. 

Bu da işin tadı tuzu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

53 dakika önce, İlhan :

Benim de dün fark ettim sol taraftaki ledlerden 3 tane yanmayan var. :) 

geçmiş olsun abi :) yavaş yavaş hepsine yayılacak hastalık

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim ilk uygulamada kendinden regülatörlü flash modül vardı ona rağmen patladı. 

Sonradan taktigim ledlerle 1 sene doldu. Sorun yok.

Bu ledler fabrikasyon sıkıntılı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...