Jump to content

Çok Merak Ediyorum

mozhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şu aralar hiç niyetim yok ama bende merak içerisindeydim; acaba kaça gider, ne kadar sürede gider vs vs... diye düşünürken ben satmam bunu hacı ya hurdaya kadar sürerim diye kendi kendimi gazlıyordum :D

Lakin bugün kayın pederimin 2012 Corolla'sına bindikten sonra sürüş keyfi, şekil, şemal, iç dizayn, arabanın kullanıcıya kendini vermesi, nasıl anlatsam bilemiyorum ama arabamı sürmekten çok keyif aldığımı bir kez daha farkettim.

Çok çeşitli arabalara binmişliğim veya spor otomobil kullanmışlığım yok ama mazda 3'ün sürüşü orta seviye de bindiğim pek çok arabadan çok daha keyifli. (A3, golf, civic, astra, leon, focus, corolla, yaris, 116, corsa, jazz, clio...) (Bir süre A4 kullanmışlığım var onu kategoriye sokmuyorum :) )

Bir de şöyle  bir durum var ki eminim psikolojide bunun bir tanımı vardır; ben benim aracımdam yolda tek tük gördükçe gerçekten mutlu oluyorum. Ne biliyim bir civic, bir focus, golf gibi ışıklarda yanımda aynı marka aynı model araç görünce normal karşılamaktansa ışıklarda, sokaklarda, otobanda tek olmayı seviyorum  :tey:

Açıkçası  2nci eli varmış yokmuş, zararlı satılırmış, zor satılırmış bunları düşünmektense anahtarımı arabanın kontağına takmak için bahane düşünüyorum ben  :egy:

aynen oyle arkadasım araba kullanırken hanım da yanımdaysa bak bizim arabadan seklinde tepkilerimiz oluyor :)

bu mutluluktur bence :)

gerci bu aralar cok da cogalmaya başladı izmir de karşıyaka da

satıp daha az bulunan bir arabaya mı gecsek acaba  diye de dusunmuyor degilim?

misal cx-5 gibi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben aracımı 2009 senesinde aldım o zaman kadar mazda 3 nedir bilmezdim inanın arkadasım sayesinde bu aracla tanıstım resmen asık oldum desem yeridir durusu sekli içi dısı herseyi ap ayrı bi aractı sahib olduktan sonra hersey daha cok hosuma gitti bugun bile bu arabayı soranlar oluyor anlatıyorum icim rahat bi sekilde herkeze tavsiye ediyorum yası fark etmez temiz olsun mazda olsun

arkadasım ve ailesi koyu bi mazdacıdır arkadasım bu gune kadar 8 tane mazda alıp sattı suan 2009 mazda 3 imp hp ve 1999 323 astina glx sahibi ikisinede gözü gibi bakar satmak istedigi her aracı en fazla 1 hafta sürdü ve almaya gelenler sadece arabaya dıstan gelip bakıp gidiyorlar arkadasımın sözü degerini iste yeter hemen gider ve mazdayı sadece mazdayı bile alır buda bize yeter

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda kaybı bence tamamen yedek parca olayı yedek parcayı piyasa surulse yada servisde makul fiyatlara inse ortalık mazda kaynar bundan emınım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istanbulu bilmem de ankarada mazdanın dizelinin varlığından çoğu galericinin haberi yok. elemanlara dizel diyorum, yok yaw diyor , dizeli çıktı mı bunların :) aldığım cevaba bak :)

:) evet onlara istanbulda da rastlıyoruz ama sayısı az :) Orada da iste reklam vs. eksiklikleri var. Yoksa bilirler tabiki. Mazda 2009 da impresiive modelinde kör nokta sistemi kullanıyor. Citroen c4 2011 de yeni kasası çıkar çıkmaz televizyonlarda her kanalda reklam verip sanki kendi ilk yapmış gibi herse lanse ediyor. Aynı şekilde mazda start / stop teknolojisiyle ödül alıyor yılın teknoloji ödülü diye ama fiat punto aracında bir sonraki sene bunu getiriyor ve reklamla herkese işliyor. Bu sorunları aşabilsek bi ahh neler olcak neler :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

aynen bence de reklam şart ve mazdanın reklama ihtiyacı yok demek hafiften şımarıklık gibi geliyor bana ...

İmzamı atarım bu söze.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...