Jump to content

Ankara Otopazar Mazda Bulamadım

ahmet_mhnds

Tavsiye Edilen Mesajlar

izmir menemen oto pazarına gittim az önce. Sabah 8 de gittim hiçççç araba yoktu. Ben gittikten sonra araçlar gelmeye başladı. bir dünya şahin var hacı murat var. sonra 1 tane opel bir tane focus filan geldi dedim daha mazda gelecek de o gelen mazda 3 olacakda. otomatik olacak da. kazasız temiz olacakda. hayatta gelmez daha dedim çektim eve geldim. biraz daha bekleyecem olmadı şu araca gidecem bakacam artık

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2005-mazda-3-sedan-otomatik-yeni-bakim-vize-93133574/detay/

ilandaki otomobilde gayet güzelmiş eğer dediği gibi 6-7lt yakıyorsada süper üstelik otomatik kimisi 11-12 diyor kimisi 6-7lt kafa karıştı iyice :D .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok beğenmediğiniz arabayı acil ihtiyaç yoksa,  idare ederim, ayağımı yerden kessin yeter diye sakın almayın.. Kasası , rengi tam istediğiniz gibi olmalı yoksa kısa süre sonra sıkılırsınız araçdan  ve keyif vermez harcadığınız onca para...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 lerde düz veya otomatikde ş.içi ortalama lpg ile ne kadar yakacağı konusunda yaklaşık olarak kesin bi değer vermek zor olsada şu anki fiyatlarla yaklaşık 25-30kuruşun üstüne çıkarmı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok beğenmediğiniz arabayı acil ihtiyaç yoksa,  idare ederim, ayağımı yerden kessin yeter diye sakın almayın.. Kasası , rengi tam istediğiniz gibi olmalı yoksa kısa süre sonra sıkılırsınız araçdan  ve keyif vermez harcadığınız onca para...

aynen sizin gibi düşünüyorum rengi km modeli herşeyi içime sinmeli ve bu seferki aracı uzun yıllar sürmeliyim. Yoksa gerçekten sıkılıyorum ve yıkayasım bile gelmiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilandaki otomobilde gayet güzelmiş eğer dediği gibi 6-7lt yakıyorsada süper üstelik otomatik kimisi 11-12 diyor kimisi 6-7lt kafa karıştı iyice :D .

Bu araçla ben ayvalığa gittim 120 /140 ortlama hız ile  şehir dışı ortalamam 6.4LT , İstanbula dönüşüm 6.8 LT idi. Ben benzinde yaktım bu yakıtı. Benden daha düşük yakan müşterilerimde var.  Aynı araçla benim istanbulda ki ortalamam 8.5 lt di. Şöför bu değerleri sağlamada en önemli etken tabiki ancak aracın bakım durumu da çok önemli. Eğer aracınızın bakımları eksikse atıyorum 25TL lik buji yi değiştirmemişsinizdir ama size dönüşü 11/12lt olarak olabilir. LPG ile daha da düşük yakar tabiki..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 lerde düz veya otomatikde ş.içi ortalama lpg ile ne kadar yakacağı konusunda yaklaşık olarak kesin bi değer vermek zor olsada şu anki fiyatlarla yaklaşık 25-30kuruşun üstüne çıkarmı

Benim müşterim de makyajlı kasa mazda 3 2007 var ve lpg li 108.000km de aracı ile şu anda 180 krş yakıyorum diyor ve dizelden az yakıyor iyi ki lpg li almışım dedi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

civic yere yapışık bir araba ve artık yüzü eskidi. heryerde zibil gibi.

Focus da aynı heryerde var ve içinden ses geliyor. Ama mazdayı çok seveceğime eminim. Milletine lafına bakdım zamanında almadım al sen al mazda al:) Sunrofuna kurban oldumun arabası piyasada da yok ki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

civic yere yapışık bir araba ve artık yüzü eskidi. heryerde zibil gibi.

Focus da aynı heryerde var ve içinden ses geliyor. Ama mazdayı çok seveceğime eminim. Milletine lafına bakdım zamanında almadım al sen al mazda al:) Sunrofuna kurban oldumun arabası piyasada da yok ki

[/quo

Mazda pazara fazla gelmez,netten araştır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dynamic modelinden şaşmam zaten comfort bana göre değil ,bi yerde okumuştum civic in içine girince sanki şahine bakıyormuşum gibi hissediyorum yazmıştı birisi çok doğru tespit .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...