Jump to content

20000 Km. Bakımı

Guest furkan5298
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 188
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Mücahit

23

• NeBiAnd

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Dürüst ve bilgili olmaları benim için çok önemli.

Hem mekanik hem de boya/kaporta tamiratı yapıyorlar, temiz çalışıyorlar ve sigorta şirketleri ile anlaşmaları da var.

Fiyatları da çok makul..

Bunlar da benim için yeterli :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben çok fazla bilgili olmadığım ve arabam bana yeni olduğu için onların arabam üzerindeki bilgisi benim için önemli.

Eğer MX-5 konusunda sizi tatmin ettilerse Mazda 6 konusundaki bilgilerini de merak ediyorum işin gerçeği..

Zira bugüne kadar biraz hayal kırıklığı yaşadım bu anlamda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben çok fazla bilgili olmadığım ve arabam bana yeni olduğu için onların arabam üzerindeki bilgisi benim için önemli.

Eğer MX-5 konusunda sizi tatmin ettilerse Mazda 6 konusundaki bilgilerini de merak ediyorum işin gerçeği..

Zira bugüne kadar biraz hayal kırıklığı yaşadım bu anlamda.

mazda 6 da cok bilinmiyor diyosun yani servislerde
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tam öyle demek yanlış olur ama pek içime sinmedi şimdiye kadar diyelim..

ben şöyle düşünüyorum iyi bir usta civatayı söküp takmasından bile belli eder kendini,içine sinmeyen bişeyler varsa demekki yeterince iyi deiller mazda6 konusunda
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatın 5'te 1'i olması oranın yedek parça olarak yan sanayi kullanması anlamına geliyor.Fren balatasını bence orjinal almakta fayda var.Daha uzun ömürlü oluyor.Ben Lantis'e yan sanayi kullanıyordum ve ömrü kısa oluyordu.Bu arda servise gitmek istemeyen arkadaşlara iyi bir usta tavsiye edebilirim.Kendisi Mazda servisinden ayrılma.Yeri Cevizlibağdaki sanayide.Serviste yaptıracağın 4 liralık şeyi orada 1-2 liraya yaptırıyorsun.Kendisi şu parçayı yan sanayi şunu orjinal kullan diye tavsiyelerde bulunuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Fiyatın 5'te 1'i olması oranın yedek parça olarak yan sanayi kullanması anlamına geliyor.Fren balatasını bence orjinal almakta fayda var.Daha uzun ömürlü oluyor.Ben Lantis'e yan sanayi kullanıyordum ve ömrü kısa oluyordu.Bu arda servise gitmek istemeyen arkadaşlara iyi bir usta tavsiye edebilirim.Kendisi Mazda servisinden ayrılma.Yeri Cevizlibağdaki sanayide.Serviste yaptıracağın 4 liralık şeyi orada 1-2 liraya yaptırıyorsun.Kendisi şu parçayı yan sanayi şunu orjinal kullan diye tavsiyelerde bulunuyor.

Murat yazsana ustanın adını adresini faydalanmak isteyen mutlaka olur
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat yazsana ustanın adını adresini faydalanmak isteyen mutlaka olur

Kart'ı yanımda değil.Mazdacı yüksel usta dersen herkes tanır.Yeri sanayinin kapalı bölgesinde(Cevizlibağ)

Tel:0212 4828977

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bugün 20.000 bakımı için Maslak Merser'e gittim.Standart  bakım yapıldı.210 YTL tutdu.KDV dahil.Polen filitresi değişmedi.Balatalarda daha 10.000 götürümüş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bugün 20.000 bakımı için Maslak Merser'e gittim.Standart  bakım yapıldı.210 YTL tutdu.KDV dahil.Polen filitresi değişmedi.Balatalarda daha 10.000 götürümüş.

BENDE 20000 bakımına soktum bugun rot balans dediler şikayetim yok dedim istemiosan yapmayız lakin rutin 20000 de yapıorus dediler 260 ytl toplamda kitlediler
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...