Jump to content

20000 Km. Bakımı

Guest furkan5298
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 188
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Mücahit

23

• NeBiAnd

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

BENDE 20000 bakımına soktum bugun rot balans dediler şikayetim yok dedim istemiosan yapmayız lakin rutin 20000 de yapıorus dediler 260 ytl toplamda kitlediler

Bana rotbalans sormadılar.Bu arada sen arabayı alalı ne kadar oldu.20000'e çabuk gelmişsin.Ben 13 ayda anca geldim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bana rotbalans sormadılar.Bu arada sen arabayı alalı ne kadar oldu.20000'e çabuk gelmişsin.Ben 13 ayda anca geldim.

8 ay oldu 20800 de falan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

3000 i geçtiğimi hatta 3500 e yaklaştığımı görülen lüzum üzerine buradan ilan ediyorum..Sözkonusu rakamlar km bazındadır...

voaav muhteşem Türk :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

He ya şu yazlarda olmasa çürüyecek arabalar 11 ayda 2000 km yaptım 1 ayda 5000 yapmışım  :) Allahtan iki yıl üst üste aynı arabayla gitmiyorum tatile  :D çok ilginç gelmeye başladı bana 6 yıl oldu üst üste aynı arabayla gitmek nasip olmadı tatile içimi bir korku girmeye başladı seneye yaza guzumdan ayrılacakmıyım yoksa diye  :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eksik olmayın sağolun, iş bozulsun umurumda değilde bu konuyuda Alihan tesbit etmiş bu tatilde söyledi hanımla şöyle bir geçmişe gitti doğru çıktı ya buda giderse dedim bende neyse İnşallah bu kaderim değişir satmam  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Doksandan attım hemde  :D :D ama haksızmıyım sizleri bana kazandıran araba oldu bu hakkı çok geçti bana kıyamam buna yoksa arabaları pek tınlamam  :)

abi seni öpmek istiorum gözlerinden  O0:D :D tamamen saf ve temiz duygularla ama
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...