Jump to content

20000 Km. Bakımı

Guest furkan5298
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 188
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Mücahit

23

• NeBiAnd

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Teşekkürler Müco bizde mazdaya minnettarız senin gibi değerli bir dostu kazandırdığı için ama demeden geçemeyeceğim,sınıfında varsa bundan daha karizmatik araba söyle bizde alalım. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öp bari madem içinden geldi  :D bende seni öperim güzel kardeşim  ;)

20000 bakım konusunun gelmiş olduğu son hal  ;D ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben zaten karizmasına aşık olup almıştım  :) araba karizma ben zaten karizmayım yakıyoruz ortalığı  ;D:D :D

He aynı Fatih Terim gibi konuştun şimdi.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz konu hortlatmak olacak ama bence 250 civarı rakamlar hiç fazla değil.Bu fiyata fazladan hiçbişey beklemem ben şahsen.Sadece her işte aradığım kaliteli işçilik belki.Kayseri honda servisi 120 milyona değiştiriyo euro civiclerin yağını..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haftaya arabaya ilk siftahı yapacam 10 bin'i geldi abiler... büyüzden benim guzuya eyi  bir doktor bulmak lazım.. Peki nereye götürsem.. MERBİL'e mii yoksam MERSEL'e mi siz söyleyin. hangisi daha tuzsuz.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla herkes bizim gibi meraklı ve dolayısı ile bilgili değil.Amcam geliyo 50 yaşında işinde gücünde beğenmiş almış bi araba.Eleman da yok sentetik yok dayanıklı falan filan deyip artık ne giderse..Hayatımda pazarlığa şahit olduğum tek yetkili servis oldu o honda bayisi.Öğrenciyiz falan dedik yalvardık bayağı indirdiler.

Hondası olan bi adamla aynı evde olmak da güzel ama..Sürekli gerginlik,heyecan.. ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende hala Mermerler den kopamadım tanıdık var hesabı oraya gidiyorum ama gerçi indirim fln yapmadılar bu güne kadar sadece bi kere parça değiştirmişlerdi oda garantide olduğu için  para almadılar(Silecekler için) bügün gitmeyi düşünüyorum hem kasko meselesini konuşur hemde taze taze gelmiş miss kokulu Cherry leri görürüm diye bi gidim diyorum, bakalım. :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10.000 bakımı takma kafana fazla Erman.Aşağı yukarı aynı fiyat vereceklerdir.Alt tarafı rutin kontrol ve yağ değişimi olur kanımca.Esas darbeler 30,000 üzeri. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

10.000 bakımı takma kafana fazla Erman.Aşağı yukarı aynı fiyat vereceklerdir.Alt tarafı rutin kontrol ve yağ değişimi olur kanımca.Esas darbeler 30,000 üzeri. ;)

kaç ytl kitliolar 3obinde
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...