Jump to content

20000 Km. Bakımı

Guest furkan5298
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 188
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Mücahit

23

• NeBiAnd

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bujilerin fiyatı doğru ben de biraz önce değiştirdim ama 20.000 de buji değişimi bana da biraz erken gibi geldi. Eski bujileri gördün mü neymiş dertleri ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşin aslı Samsun'daydım araştırmadan balıklama atladım. Gelmişken bakımını yaptırayım dedim. Bana standart 20.000km bakımında bujiler değişir dediler. Eski bujilerden birini gösterdiler. Pek anlamam; ama paslı gibi bir görüntüsü vardı. Bu yaz yolum yine Samsun'a düşecek dertlerini o zaman anlayacağım.

Aracım 11.000km den beri LPG li...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şöyle söyliyeyim benim bujiler kısa ömürlü olmasına rağmen 40 binde değişti.Servistekiler "temizleyelim takalım 10 bin km daha gider" demesine rağmen ben değiştirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün servis memnuniyeti için aradılar. Buji meselesini dile getirdim. İki tür buji olduğunu söylediler. Eski bujiler 20.000km de değişenlerdenmiş. Takılanlar ise 60.000km(106.52TL) lik...

Eski aracımı servisten alırken de daha önce Kosifler'e gittiğimde de aracım bana yıkanmış olarak verilmişti. Bu sefer yıkamadan verdiler. Ayrıca 10.30 da girdiğim servisten 15.30 da çıkabildim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

2010 mazda3 at imp aracımın ilk 6 aylıkı(1oooo) bakımını yaptırmıştım ve 200 tl tutmuştu şimdi 2.6 aylık:(20000)km yaptırmam gerekiyor verilen fiyatları yazıyorum

özaydın 330tl

merser 240 tl

beka 200 tl

bayraktar 320 tl

damla 360 tl

evo 320 tl

tabiki 200 lira fiyat çeken bütün parçaları değiştirmez temizleyip takar polen filtresi hava filtresi gibi şeyleri ,bana kalsa ben bakıma götürmem aracı senede 2 kez bakımmı olur sizce 200 lira fiyat çeken servise yaptırıp geçeyimmi?bu servis hakkında olumsuz bir şey biliyormusunuz?bu başlığa baktım ama cevap pek bulamadım sizler ne kadare nerde yaptırdınız?

185 tl tuttu bakım yaptıracak olan arkadasların dikkatine

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

2010 mazda3 at imp aracımın ilk 6 aylıkı(1oooo) bakımını.........................

.................................

185 tl tuttu bakım yaptıracak olan arkadasların dikkatine

hayırlı olsun iyi fiyata yaptırmışsın. aracın kaç km'de, hangi parçalar değişti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...