Jump to content

20000 Km. Bakımı

Guest furkan5298
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Castrol yağın 4 litresi 40 Ytl civarı.Sen hangi marka yağ kullanıyorsun.

Benim bildiğim servislerin çoğu Castrol kullanıyor ama değişik katkı maddesi olanlar var galiba yani fiyat değişebiliyor.E bide kendileri 3-5 kar payı koyuyor ise 70-75 oluyor işte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 188
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Mücahit

23

• NeBiAnd

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Benim bildiğim servislerin çoğu Castrol kullanıyor ama değişik katkı maddesi olanlar var galiba yani fiyat değişebiliyor.E bide kendileri 3-5 kar payı koyuyor ise 70-75 oluyor işte.

Serviste direkt fıçıdan pompalıyorlar.Bence en iyisi kendi yağını kendin götürmek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim servis kutusunda getiriyo Castrol ü  ;)

Genel olarak yazdım.Sadece mazda servislerini kastetmedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben hiç açık yağ kullanan servis görmedim bugüne kadar,girip çıkmadığım servis kalmadı...

zaten öyle bişey görürsen şikayet edersin,elinden yetkiyi almalarına kadar gider iş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben hiç açık yağ kullanan servis görmedim bugüne kadar,girip çıkmadığım servis kalmadı...

zaten öyle bişey görürsen şikayet edersin,elinden yetkiyi almalarına kadar gider iş...

Sen görmemiş olabilirsin.Benim bir sürü serviste çalışan tanıdığım var.Kendi söylemleri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla Murat abi ne diyeyim bilemedim şimdi...

Hatta birtane arkadaşım zamanında ünlü bir mazda servisinde çalışıyordu.Oda aynı şeyi söyledi.Şu olabilir.Sen aracın başındasın diye sana yapmıyorlardır.Başkasına yapıyorlardır belki.yada seni tanıyorlardır.yada kutunun içine daha önceden sıkmışlardır.

Dahada uzatabilirim bu teorileri  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Volkan açık yağ kullanan servislerimiz var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan açık yağ kullanan servislerimiz var...

Furkan benim kastım yeni arabalara kullanan olmadığıydı,yoksa bizim burdaki serviste de var açık yağ ama sadece pick-up ve E serilerinde kullanıyolarmış,hatta konuşurken Selman abide vardı orada...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Furkan benim kastım yeni arabalara kullanan olmadığıydı,yoksa bizim burdaki serviste de var açık yağ ama sadece pick-up ve E serilerinde kullanıyolarmış,hatta konuşurken Selman abide vardı orada...

Evet yağ pompaları ve dışarıda tankerimsi bir hırdavatları var, ama bizim arabalara kapağı yanımızda açıp kutudan koyuyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi ya :( O zaman 100 YTL civarında tutuyo demektir ki bu, üç beş güne kadar 30.000 bakımına gircem ve büyük ihtimalle benim polen filtresi de değişcek ben hazırlıklı olayım bari...

Nigar abla mazda3 lerde polen filtresi değişimi kolay değil göğüslük falanda açılıyor ondan işçilikte artıyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nigar abla mazda3 lerde polen filtresi değişimi kolay değil göğüslük falanda açılıyor ondan işçilikte artıyor

Anladım, napalım vercez artık, kuzumuz kıymetli, o kadar nazı olcak  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...