Jump to content

20000 Km. Bakımı

Guest furkan5298
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Arkadaşlar bugün benim ASlanı 20.000 km.bakımı için servise götürdüm.Yağ,yağ filtresi,hava filtresi,polen (klima) filtresi değişti ve 245 ytl ödedim.Bu sefer değişiklik olsun diye farklı bir servise Metaş (Bahçelievler) gittim ve çok memnun kaldım.Buradan Servis müdürü Cengiz Bey,Levent usta ve Tüm çalışanlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.Bu arada Bülent abimin arabasıda servisteydi spoiler takılmış ve güzel olmuş.. O0 Ama angelları su koyvermiş zannedersem... 8:)

saolsun Furkan kardeşim aradı hemen abi araba burda sen neredesin hayırdır diye ;) angellar saglamda balast gitmiş yenilices artık ya tamir ya yeni set bakıcas duruma göre bu arada spoilerde hakkaten yakıstı guzuya bugun resimlicektim kaynadı gitti arada :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 188
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Mücahit

23

• NeBiAnd

26

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest furkan5298

saolsun Furkan kardeşim aradı hemen abi araba burda sen neredesin hayırdır diye ;) angellar saglamda balast gitmiş yenilices artık ya tamir ya yeni set bakıcas duruma göre bu arada spoilerde hakkaten yakıstı guzuya bugun resimlicektim kaynadı gitti arada :tey:

Nedemek Bülent abiciğim baktım sizin guzu serviste yatıyor bir arayayım dedim.... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Hafta sonu 20 000 bakımımı yaptırdım 280 ytl tuttu ama eksralarla

Hava filitresi:40 ytl

Yağ filitresi: 15 ytl

Motor yağ : 40ytl

Depo katkı:20 ytl(ekstra)

Buji : 130 ytl (Platinyum yüksek performans buji)

İşçilik :35 ytl

-------------------

Toplam :280 YTL

Depo katkıyı,enjeksiyonları vs.temizleme ve yağlama açısından 10000 km de bir konmasını tavsiye ettiler

Normal Buji 40 ytl idi Platinyum buji 130 ytl imiş ama 50 000 km garantili dediler bunlardan dolayı hesap biraz kabatdı galiba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun Mücahit.Özellikle bujileri platinyum taktırman iyi olmuş.50.000 değil benim bildiğim 100.000 km.kadar rahat gider bunlar.Markası ne bunların.Bide katkı koydurman iyi olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Markasına bakmıştım ama unuttum ya  :) adamlar sökmeden önce dediler platinyum buji çıkabilir,çıkarsa değişmeye gerek yok bazılarından çıkıyormuş,artık fabrika sadece bu bujileri kullanıyormuş yeni alan arkadaşlarınki bundandır muhtemelen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Markasını sormamım sebebi düne kadar sadece tuningciler satıyordu bunları.Denso,Split Fire,Ngk,vs.iyi markalar ama Bosch'da yapıyor bunları.Eski guzularda platinyum olacağını sanmıyorum. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bu arabaların %90'ında platınyum buji kullanılıyor.

%10 larda neden kullanılmadı onlar sendikalı değilmi? Onlar harranlımı? :D (kemal sunalın bi filmi vardı espiri ordan )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

%10 larda neden kullanılmadı onlar sendikalı değilmi? Onlar harranlımı? :D (kemal sunalın bi filmi vardı espiri ordan )

:D İşte japona akıl ermiyor mazda 6lardada yağ filtresi farkı var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servis şanslıysan platinyum çıkar diyerek söktü ama şansım yokmuş,demekki,birde performansı artırır ve yakıtı düşürür dediler ama reklammıydı acaba bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servis şanslıysan platinyum çıkar diyerek söktü ama şansım yokmuş,demekki,birde performansı artırır ve yakıtı düşürür dediler ama reklammıydı acaba bilmiyorum

Ateşleme sitemi daha iyi Müco bu bujilerde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aynı kapıya gelio platinyum dediklerin dierlerinin bilmem kaç katı fiyat biz sık sık yenilicez onlar 1 kere totalde aynı paraya denk gelio asagı yukarı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...