Jump to content

Mazda 3 Dynamic Aranıyor

abluka

Tavsiye Edilen Mesajlar

az önce başka yere yazdığınız bir ileti dikaktimi çekti hemen incelemeye başladım. ben 2007 de değişiklik yaptığını bilmiyordum. ama ben nedense hiç farkedemedim. o zaman 2007 ve üstüne bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

124000km de olan arac tabiki daha agır basıyor. 79000km de olan aracın fiyatı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2006-mazda-3-1-6-dynamic-30-000-km-99190540/detay/ bu araçtan bile yüksek. Bence 2005 124000km de ki arac hem değerinde hemde düzgün duruyor tabiki expertiz yaptırmak lazım. Bu araçlarda bi-xenon yok bildiğim kadarıyla da sonradan takılmıyor bunlara arkadas yanlış yazmış muhtemelen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok sağolun. fakat siyah olan araçta lpg var o yüzden pahalı değilmidir? km nin fazla olması benim pskolojimde olumsuz etki yapıyor. o kadar önemli değilmi bu km ler. sıkıntı olmaz yani değilmi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İkinci elde lpg fiyat farkı sizce ne kadar? Bence asla 3000 veya 2000TL olamaz. Maksimum 1000TL oynatır. Zaten 120000km ile 80000 km arasında çok bir fark yok. Alacağınız araç mazda 3, bu kilometrelerdeki araçlarda hiç bir problem olmaz. Ben şu ana kadar mazda 3 de motor yaptıran bir tane müşterimi bile duymadım. Aracın eğer bakımları zamanında yapılırsa ortalma en az 500/600.000 km yol yapar. Muhtemelen siz o kadar kullanmadan satarsınız. Kilometre hesabı yaparken şunu göz önünde bulundurun bence, 2011 model 20.000km deki bir aracın km si fazla mı? Bence normal. Aracın senede 20.000km yapması olası birşey ne çok kullanılmış ne de çok az kullanılmıştır. Ortalama herkesin yapabileceği birşeydir. 2005 model arac için 7x20.000km dersek bu araç ortalama bir kullanımla zaten 140.000km olabilir. 120.000km bence az kullanılmıştır bile. 100.000km psikolojik sınırı mazda için hiçbir zaman var olmamıştır. O anca 100.000km den sonra dökülen marka vermek istemiyorum x araçlar için geçerlidir. Mazda gibi uzun süre dayanıklı araçlar zaten az var kıymetini bilmek lazım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

son bir sorum olcak size gerekli konuyada yazdım ama bunların bakımları kafamı karıştırdı. bu aracın ağır bakımları filan yapılmıştır değilmi. Ben aldıktan sonra bakımla filan uğraşmam değilmi. Çok faydalı bilgiler sağolun Allah razı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araçların sadece belirli kilometrelerde şanzuman yağı vs bakımı var o biraz yüksek tutuyor alırken ona bakın. Ağır bakım olarak tabir edilen toplu bir bakımı yok zaten aracın. Belirli periyotlarda bakımları var eğer zamanında hepsi değişmişse ağır bakım çıkmaz. Bu  araçlarda triger kayışı olayı zaten yok zincirlidir. Eğer bakımlarının tam yapılıp yapılmadığından emin olmak istiyorsan ve benimde tavsiyem budur yetkili serviste expertize sokmadan kesinlikle araç alma derim. Mazdayı bilene tanıyana teslim edin kafanız rahat etsin. Aracın a'dan z'ye herseyini size söylerler sizde ne aldığınızı bileceğiniz için çıkan seyler süpriz olmaz siz zaten önceden biliyor olursunuz. Ne demek her zaman yardımcı olabiliriz. Saygılar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim yardımımız bi noktaya kadar olur, bütün iş sende biter... Niyetin varsa, paran varsa zaten mazda sahibi olmaya adaysın demektir...

Yoksa;

Tok alıcılar kervanına seni de eklemeyelim...

Bir de daha önce senin gibi çok hevesli ve aktif bir üyemiz vardı, arabasını alınca bizleri unuttu... Bu duruma da getirmeyesin işi.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gri 24bine uygun degeri o zaten aracta bir problem yoksa daha ne ister insan , iste sana araba :-)) hem lpg yi cok istersen kendin de takarsin. Gitmeden plakayi sorgula ondan sonra bi problem yoksa servise expertiz yaptirirsin araci. Hadi hayirlisi olur insallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

domestos hocam param var alıcıyım. Alacamda. hangi aracı kullanıyrsam o forumda olurum ford forumuna artık fazla takılmıyorum mesela:) aracı alınca araçla ilgili bilgilere burdan erişeceğiz. Gitmek yok:) Abi siz yol göstereceksiniz iş bende bitecek ilk defa kendim tek başıma araç alacam.

Şimdi tramerden hasar sorgusu yaptım

2006 yılında 2 tane çarpma diyor.

2007 yılında 3 tane çarpma diyor.

2010 yılında 1 tane çarpma var. toplam 6 adet hasar mevcut. ne diyorsun abi. Normal bişeymi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

domestos hocam param var alıcıyım. Alacamda. hangi aracı kullanıyrsam o forumda olurum ford forumuna artık fazla takılmıyorum mesela:) aracı alınca araçla ilgili bilgilere burdan erişeceğiz. Gitmek yok:) Abi siz yol göstereceksiniz iş bende bitecek ilk defa kendim tek başıma araç alacam.

Şimdi tramerden hasar sorgusu yaptım

2006 yılında 2 tane çarpma diyor.

2007 yılında 3 tane çarpma diyor.

2010 yılında 1 tane çarpma var. toplam 6 adet hasar mevcut. ne diyorsun abi. Normal bişeymi.

Başkalarını sözünü dinle ama yine de tek başına karar ver derim... Yoksa sen araba alamazsın...

Daha önce beş tane arabam oldu, hepsini de kendi başıma aldım...

:P

Şaka bir yana, çok dolaşırsan çok kafan karışır... Bir seçenek üzerinde yoğunlaşıp, işine gelene tamam dersen fazla kafan karışmadan bu işi halledebilirsin...

Neticede sıfır araç almıyorsun, mutlaka kusurları olacaktır... Kusur olacak diye de; 6 tane kaza kaydı bulunan araç alınmaz...

Şimdiden hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten kendim karar verecem ama araçtan anlayan tecrübeli insanlardan akıl almakda fayda var. Forumun amacı da bu değilmidir zaten. 6 hasarlı araç alınmaz dedin bu araç yattı mesela:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla biraz fazla carpmis ama her carpma buyuk olacak diye birsey yok o yuzden sordum rakam yaziyormu diye. Sahibiyle konusup karar vereceksin. Eger inaniyorsan sahibinin beyanina gidip araci serviste kontrol ettirip beyaniyla ayni ise alabilirsin buradan sonrasi ssenin :)

Kesinlikle katiliyorum cok da kafani karistirma arac alnak basit birsey ama cok karistirirsan tok alici olursun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani etrafta 10 20 tane mazda olur seçer beğenir alırsın e yok ki. Aha abi izmirde 2 tane var düzgün mazda. İkisinin linkide ortada. 6 tane hasar diyor. iş yerinden izin alcam gitcem bide servise sokcam giden para ve zaman olcak. İzin almakda kolay değil kem küm edecez bir sürü  istediğim gibi piyasaya düştüğü gün alacam. Şu siyah aracı sorayım bide adam teli açmıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu abiler bu adamı aradım tekrar sağ çamurluk ve kapıda boya var onun dışında başka yerde yok. kapı içinden içeri girmiş bir gram boya varsa alma diyor. sürtmelerden filan kaskoya yaptırdığım için hep hasar kaydı açılmış diyor. Servise göster exper herşeyi söylecek ben ne anlatsam boş diyor ne diyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...