Jump to content

Elektrik

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

arkadaşlar aşırı nazara maruz kalan sol angellarım yanmaz oldu serviste baktırdıgımda balans( ben balast diye biliyordum) denilen kutuda hata oldugu söylendi elektrik oraya kadar geliyor ötesi yok daha önce bu problemi yaşayan oldumu olduysa kime tamir ettirdi ya da nasıl bi çözüm buldu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hay aksi ya kötü olmuş..Ballast`ı tekrar istesen satıcıdan belki tek gönderir?

Açıp tamir ettirebileceğini pek sanmıyorum..Ama yine de elektrikçilere sordurabilirsin..

Muhtemelen su aldı o ballast..uçların takıldığı yerlerde ısıtarak yapışmasını sağlamışlarmıydı?Bende her ihtimale karşı biraz daha elektrik bandı çekeyim bari benimkilere..Birde o ballastı nereye gizlemişlerdi?Apo usta bizim burda farın altına gizliyorum ben dedi ama ben bir türlü farın altına nasıl koyduğunu çözemedim benimki o yüzden hemen kaputun kapandığı yerin altında duruyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hay aksi ya kötü olmuş..Ballast`ı tekrar istesen satıcıdan belki tek gönderir?

Açıp tamir ettirebileceğini pek sanmıyorum..Ama yine de elektrikçilere sordurabilirsin..

Muhtemelen su aldı o ballast..uçların takıldığı yerlerde ısıtarak yapışmasını sağlamışlarmıydı?Bende her ihtimale karşı biraz daha elektrik bandı çekeyim bari benimkilere..Birde o ballastı nereye gizlemişlerdi?Apo usta bizim burda farın altına gizliyorum ben dedi ama ben bir türlü farın altına nasıl koyduğunu çözemedim benimki o yüzden hemen kaputun kapandığı yerin altında duruyor..

benimkilerde farın altından bi yerlerden cıktı, epey bi bant var üzerinde ya aslında balast denilen şey direnç lerden olusan bişey deilmi yani kutu açılsa bozuk olan dirençin yerine esdegeri takılsa tabi bunu yapacak usta yı bulmakta ayrı mevzu elektronikcilere götür dediler en kötü bi takım daha alır yedekli yedekli kullanırım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Eleman cafesini teftişe ve birikmiş nargilelerini içmeye çıktı, birazdan düşer lakin forumu yerinde bulur mu bilemem....

gelsin bakalım o gün angellar gitti dedim benden cok üzüldü valla :o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent Abi hemen problemini çözüyorum, bende bi tane balast kaldı yedeklerden, pazartesi günü gönderirim...

ahanda şu an yüzün gözümün önünde canlandı senin basının üstünde nurdan hare varmıydı benmi öyle hatırlıyorum :tey: :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ahanda şu an yüzün gözümün önünde canlandı senin basının üstünde nurdan hare varmıydı benmi öyle hatırlıyorum :tey: :tey:

Abovvvvvvv ammada yağcıymışın  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hare yok Bülent Abi, florasan taktırdım ben bizim ordaki elektrikçide, arada sırada kaçak yapıp çarpıyo ama idare ediyoruz... :)

:2funny: şaka bi yana bende guzudan inince carpılıom habire
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Mutlu son.... Kamera uzaktan çeker, Bülo Kid ağzında izmaritiyle atının üstünde uzaklaşır...

atın intikamı diye bi bölüm yok dimi abi 8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yürü be Okanım bu işi de çözdün,senden çok ben sevindim valla Bülent abi  :)

saol Volkan valla bu gece rahat uyurum saolsun Okan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...