Jump to content

Çok Sinir Bozucu Bir Olay

abluka

Tavsiye Edilen Mesajlar

yalnız fiyatları çok uçurmuşlar alınacak gibi değil. 2006 model araca 27 milyar istiyorlar. oda en son pazarlıkla. hem temiz araç yok biraz temiz olan da 28 29 istiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-farkli-gelebilir-cunki-ayni-temizlikte-yok-otomatik-sounroof-lpg-100475508/detay

Bu araçtan da uzak durun. Adamla anlaştık. Aradım tamam dedim geliyorum alıcam yarın servise gideriz dedim. Tamam dedi. Aracı alırken siz expere soktunuzmu dedim galeriye alırken dedim. Adama ben galerici değilim dedi. Sonra araştırdım adını google yazınca defalarca araç satmış. plaka soruyorum aracın arabaya bakıyım bi dakka diyor. Neyse yinede alacam dedim. Adam teli kapattı servise götürecem dedim açmıyor teli artık. ne kadar mazdaya niyetlendiysem hep üçkağatçıya denk geldim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aklınıza birkere Mazda markası girince ister istemeden gerisi yalan oluyor. Ben eski bir Honda kullanıcısı iken, 2.el Ford Focus araştırıyordum. Bir arkadaşım aklıma Mazda'yı soktuktan sonra gözüm hiç birşey görmez olmuştu. Sadece Mazda'ya yönlendim, araştırdım ve bulmuştum. Allah herkesin gönlüne göre versin. :)

bende eski honda kullanıcısıyım :) toyoto falan bakıcaktım arkadaş gel sana bi araba gösyteriyim dedi ve Burdayım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...