Jump to content

Çok Sinir Bozucu Bir Olay

abluka

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Şimdi yok ancak ben temmuzda işlerin en açık olduğu zamanda 2007 mazda 3 Makyajlı kasa 55.000km deki aracı 27500TL ye verdim.

e siz temmuzda bu fiyata satıyorsanız bu adamlar nasıl oluyorda bu adamlar böyle fiyatları uçuruyor. Bugün izmirin otokent diye galericiler sitesinde gittim. 100 den fazla galeri vardı heryer araba ama bir tane mazda bulamadım. 3 vesayit yok gittim bide  :kafa: :kafa: Ama böyle zor buluncada kıymeti oluyor zevkli yani hemen alsam kıymeti kalmaz. Daha sonra dönerken yolda gri mazda 3 gördüm hareket halinde ilk defa gördüm gerçekten aradığım kadar çok güzel beeee:) eşimde bayıldı arabay ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla turbo takıyorlar heralde bilmiyorum :) Ben satarken benim aracımdan hem karşıda aynı fiyata vardı hemde kayseri de . Sonra ramazanda millet bir coştu ki sorma . Ben çok memnun kalacağının garantisini veririm zaten . Ben mazda katologlarıyla büyüdüm. Benim babam ben daha 3-4 yaşındayken mazda bayisinde satış müdürüydü araba manyağı olduğum için bana hep kataloglarını getirirdi . Hem satıcısıyım hemde mazda aşığıyız biz ailecek. Sende kullan o zaman daha iyi anlayacaksin beni. Bunu da unutma mazda alırsan bi daha başka araca binemezsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya dostum vallahi kafayı yiyecem noluyor bu millete ya. Az önce edirnede bir araç daha geldi. Adamı aradım. 27 500 dedi. Fiyatı çok geldi bana. Neyse mj attım vereceğim rakamı söyledim. Aradan 5 dk geçti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-45-000-km-de-temiz-mazda-3-full-100096804/detay 

aha oda 500 arttırıdı. İlk başta ilanda hiç bir bilgi yoktu. Sonra baktı millet arıyor deri koltuk filan var demiş. Adamı deli ediyorlar ya. Lafa gelince de satılmıyor diyorlar. şişirdikçe şişirirsen satılmaz tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya gözünü seviyim sen araçlara fiyat verme işime mani oluyorsun :D sen fiyat veriyorsun adamlar fiyat yükseltiyor senden önce bu kadar sık olmazdı bu olaylar . Bi adam bi kaçgün nefes alsın bekle ki fiyat yükseltmesin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yav ben fiyat vermedim en son kaç olur dedim adam dedi 27.500 olur dedi. Bende mesaj attım. 25 milyar vereyim dedim. Galerici gibi  :D adam bu seferde doktordan diye deri koltuk var, dingili altta var diye ilanı düzeltip 500 de fiyat arttırdı ben napayım daha da ararsam son olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D sen arama boşver . Bak birde insanlar temmuzda 27500 a sattıysan fiyatları nasıl uçuruyor diyorsun al sana cevabı :D  temmuzu bırak yarım dakikada 500Tl artırıyor ertesi güne aracın kac tl olacağı belli bile değil :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bende 2009 model 1.6 touring mt kırmızı 76 000 de mazda 3 var şu an satlığa çıkarsam ne kadar istemeliyim merak ediyorum fikirlerinizi bekliyorum..Araçta tartarini marka tüp var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satacağımdan sormuyorum aracımdan memnunum ama ev alma durumum var ona göre hesap yapıyorum belki 6 , 7 ay sonra satabilirim eğer parayı denkleştirebilirsek ..Ev olmazsa dizeline çok hevesleniyorum ama bakalım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bende 2009 model 1.6 touring mt kırmızı 76 000 de mazda 3 var şu an satlığa çıkarsam ne kadar istemeliyim merak ediyorum fikirlerinizi bekliyorum..Araçta tartarini marka tüp var..

biz bu yazıdan satacaksınız diye algıladık kusura bakmayın... valla internetteki emsal ilanlara bakın 1 milyar aşşasına satarsanız. 5 ay önce araçlar 25 ise şimdi 30 olmuş. Ha satabiliyorlarmı orasını bilmiyorum ama

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar acele cevap bekliyorum. Bir tane araç buldum. Fiyatı da uygun. Araç 109.binde ama sahibi diyor ki : daha önceki playa ait hasar kayırları çıkmata. Birde eskiden muayeneler manuel yapılırmış. muayene yapan adam şase numarasını yalnış yazmış ve araç km ile oynanmış görünüyor. Yani 20.000 30.000 km gibi bir oynama söz konusu ama kesinlikle öyle bişey yok diyor. Kesinlikle yalnış yazmadan kaynaklı diyor. Bunu nasıl teyit edebiliriz.  güvenilirmi. Taa istanbula boşu boşuan gelmeyim bide

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ederinden fazla istemenin bi anlamı yok her arabanın bir piyasası vardır üç aşağı beş yukarı.Şimdi internette adam yazıyor fazla fazla ya tutarsa diye ..Gerçek satıcılar zaten satıyorlar üçe beşe bakmadan..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet abi aynen öyle herkez bir birine bakıp 1 milyar arttırıyor. Ben alamıyorum mesela:) hangi arabaya el atsam 1 2 milyar artıyor. Bi tane buldum ama yukardaki soruma cevap gelmesini bekliyorum bakalım üstatlar ne diyecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...