Jump to content

Çok Sinir Bozucu Bir Olay

abluka

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

bende 2000 model astra vardı. 3 sene kullandım 70 binde aldım 135 binde sattım ..Şimdi mazda 3 var ve çok memnunum bu arabadan ..Bence acele etmeyin iyi inceleyin ilanları mutlaka istediğiniz gibi bir araç denk gelir.Yeni kasalarada bakın eski kasa alacağınıza önce yeni kasalara bakın.Gerçi ben eski kasayı daha çok seviyorum ama yeni yenidir. Allah gönlünüze göre versin .. Sizin baktığınız aracın kmsi biraz fazla geldi bana bide tüp varmı yokmu varsa ne zaman takıldığı önemli ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-bankacidan-servis-bakimli-mazda-3-1-6-at-sport-dynamic-full-93603634/detay en son belirttiğim araç bu. Şu anda adamlar yeni kasalara 30 31 hatta tourunge 36.500 yazan var. Hayır sorun şu gönlüme göre ilan düşüyor tamam alayım diyorum adam 2 milyar arttırıyor. O zaman ilan konulacak ben 1 2 ay beklicem adam satamıcanı anlıcak öyle olcak başkada mümkün değil gibi nasıl olcak bilmiyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbul da bende adem ustanın incelediği ve onay verdiği araçı alacak oldum. pazartesi lantisi alacaktım adem usta araça iyi dedi. sonra akşam kazası var mı diye mesaj atayım dedim 6-7 tane hasar kaydı çıktı adem ustayı aradım ve arabanın çok fazla kazası var dedim şaşırdık kaldık p.tesi lantisi almak için arkadaşla buluştum Kardeş şu mesajlara bak bakalım dedim... hemen sağa çekti kaportanın içlerini bagaj ve motor kaputunu açtı baktık hiç boya yok... kafamda yine de soru işareti vardı Adem usta araba iyi dediği için yinede alacağım dedim ve aldım. En son noterde imzayı atarken bir baktım ki mesajla gelen şase numarası farklı ,o zaman anladımki kaza kaydı başka arabaya aitmiş... böyle aksaklıklarda oluyor işte ama o akşam gözüme uyku girmedi...  kafanda soru işaretleri kalmaması için iyice araştırmak lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E abi muayenede hatalı yazıldıysa şase numarası değiştirilmez mi? Km oynanmış görünüyor bunun hatadan dolayı olduğunu nasıl anlıcam ben? Eski plakaya ait hasar kaydı düzeltilmez mi yarın o hasar kaydı hep bu araçtamı kalacak?Daha önce trabzondan bir adam daha gelmiş bu araca km olayını öğrenince almadan geri gitmiş mesela

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bende 2009 model 1.6 touring mt kırmızı 76 000 de mazda 3 var şu an satlığa çıkarsam ne kadar istemeliyim merak ediyorum fikirlerinizi bekliyorum..Araçta tartarini marka tüp var..

Şu an ki fiyatınız 27.000/28000TL dir. Pisaya değeri bu rakam. Şu anda nette 29000lere var zaten pazarlıkla onlarda iniyorlar bu rakamlara
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E abi muayenede hatalı yazıldıysa şase numarası değiştirilmez mi? Km oynanmış görünüyor bunun hatadan dolayı olduğunu nasıl anlıcam ben? Eski plakaya ait hasar kaydı düzeltilmez mi yarın o hasar kaydı hep bu araçtamı kalacak?Daha önce trabzondan bir adam daha gelmiş bu araca km olayını öğrenince almadan geri gitmiş mesela

O muayene olayı banada oldu bir kere . Ben ilk sahibinden bir rx-8 aldım. Aracta günü gününe yetkili servise gitmiş. Aracım 40.000km de kilometresi orjinal. Zaten sıfır gibi duruyor aksi de imkansız dı. Arac 154000de bir sene önce muayeneye girdi gözüküyordu. Neyse düzelttiririz dedik aldık. Bütün dökümanlarını yetkili servisten aldım gittim tüv istasyonuna adamlar dediler ki tamam siz haklısınız ancak biz düzeltme yapamıyoruz. Nasıl yani dedim ? Bizim sistemimizde birkere girilen şey değiştirilemiyor bakanlık buna izin vermiyor. E ne olacak ben mağdur oluyorum aracımın değeri 5000TL aşağı düşüyor dedim. Mahkemeye vericem ozaman dedim böyle saçma sey mi olur haklısınız ama düzeltme yapamayız diyorsunuz dedim , onlarda siz haklısınız dava acın belki de buradan alacağınız kararla bizim de önümüz açılmış olur dedi . ben yinede ne olur ne olmaz yazı alıyım dedim onlarda yazı yazdılar bu aracın kilometresi yanlış yazılmış aracın gerçek kilometresi o tarihte bakıma girdiği şu şu şu kilometredir diye kaşe mühür imza yapıp bana verdiler ama kaç gün uğraştım. O yüzden dikkat etmek lazım bakanlık bu durumu millet kötüye kullanmasın diye düzeltme yaptırmıyor...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o aracın şasesinden baktırdım. 2008 yılında 132.000de muayene girmiş. Şu anda 106 binde filanda. 6 tanede kazası var. yana yana mazda 3 arıyorum bakalım. İnşallah kötü bir yere toslamam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o aracın şasesinden baktırdım. 2008 yılında 132.000de muayene girmiş. Şu anda 106 binde filanda. 6 tanede kazası var. yana yana mazda 3 arıyorum bakalım. İnşallah kötü bir yere toslamam

Hangi araç o
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araba almak ne kadar zor oldu ya... sıfır denilebilecek  arabada bile hata çıkıyor... İnşallah güzel ve sorunsuz bir araç alırsınız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an ki fiyatınız 27.000/28000TL dir. Pisaya değeri bu rakam. Şu anda nette 29000lere var zaten pazarlıkla onlarda iniyorlar bu rakamlara

Bu fiyata satacağıma heralde bu arabayla yaşlanırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yav almışsınız mazdaları satmıyonuz elinizde pırlanta gibi tutuyorsunuz satın kardeşim bizde faydalanalım. Bak bak arabayla yaşlancam diyor herkez sizin gibi düşünüyor vallahi adam diyorki satılırsa satılır satılmazsa binerim diyo. E haksız da değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir arkadaş gitti 35 000 tl ye vadeli 0 km reno clio hatchback bi araba aldı 1.2 motor benzinli bişe.. Şimdi diyelimki arabayı sattık 28 000 e bu fiyata gidip ne alırsın ..1.6 touring 2009 da olan özellikleri saymama gerek varmı? gidip yine mazda alıcan mecbur başka marka  aklıma gelmiyo valla...Başka bi arkadaş yine gitti 4, 5 ay önce yine 0 faizli diye 40 000 tl otomotik vites fiesta aldı.. Şu an bence mazda dan gerisi yalan..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir arkadaş gitti 35 000 tl ye vadeli 0 km reno clio hatchback bi araba aldı 1.2 motor benzinli bişe.. Şimdi diyelimki arabayı sattık 28 000 e bu fiyata gidip ne alırsın ..1.6 touring 2009 da olan özellikleri saymama gerek varmı? gidip yine mazda alıcan mecbur başka marka  aklıma gelmiyo valla...Başka bi arkadaş yine gitti 4, 5 ay önce yine 0 faizli diye 40 000 tl otomotik vites fiesta aldı.. Şu an bence mazda dan gerisi yalan..

Aklınıza birkere Mazda markası girince ister istemeden gerisi yalan oluyor. Ben eski bir Honda kullanıcısı iken, 2.el Ford Focus araştırıyordum. Bir arkadaşım aklıma Mazda'yı soktuktan sonra gözüm hiç birşey görmez olmuştu. Sadece Mazda'ya yönlendim, araştırdım ve bulmuştum. Allah herkesin gönlüne göre versin. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...