Jump to content

Benzin ve mazotta ne yakıyorsunuz ?

heci-baba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

valla arkadaslar haklı oldugunuz taraflarda var ama inanın az yaktırmak ıcın elımden geleni yapıyorum. utanmasam arkasından iticem arabayı o derece bakalım 20000 bakımına gırdıkten sonra ne olacak dizel mizel ama son zamlardan sonra zaten korkudan gaz pedalına basamaz oldum....:(

valla 7.9 çok fazla . Aracın yeni diye mı acaba ? Sehir ici 10 Lt Lpg yakıyorum .akşam doldurdum.  Ortalama hızda 30 idi ! Benzin olsa 9 yakar demek ki. Sen dizel motorla 8lt yakıyorsan var bir gariplik :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Işık yandığında benzin alıyorum ,şehiriçi ortalamam 570 km. Hesaplamalara göre ortalama 100 km de 9.6 benzin tüketiyorum.Şikayet var mı ? yok ..lpg yok dert yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hesabı bıraktım, 100 TL lik alıyorum ne kadar giderse :D Zaten az kullanıyorum bir de kullanırken strese mi gireyim ? :D

100 TL'lik yakıt ?? sanırım akaryakıt zamlarını 100 TL'lik yakıt alarak tolere ediyorsun. Genelde akaryakıt şirketlerinin 3-4 defa 100 TL'lik akaryakıt alımlarına yok 30 TL yok 50 TL çhip para vs. kampanyaları oluyor. Güzel taktik böylelikle zamlar tırs gelir... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski aracım Honda ile bu tip kampanyalardan yararlanabiliyordum. Şimdi malum araç dizel olunca, en son ne zaman yakıt aldığımı unutuyorum. :) Haliyle de bu kampanyalar artık bana hitap etmiyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi günü Bursa'ya giderken "Aylar sonra" 100Liralık mazot aldım.

Anında taksit kampanyası mesajı geldi bonustan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi günü Bursa'ya giderken "Aylar sonra" 100Liralık mazot aldım.

Anında taksit kampanyası mesajı geldi bonustan.

O taksit mesajları hep geliyor ama mesajın sonunda 2.99 TL veya 3.99 TL masraf ile diyor. Yani adam direk %3-4 faiz uyguluyor. E tabii ben de o oyuna gelmiyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya bu sorunu anlamadım gitti zaten cok sevrek ve istiyerek aldım bu arabayı aslında yılların ford kullanıcısıydım ama gittim mazda aldım. Elbette artıları var eksılerı var ama yakıt konusu cıdden canımı cok sıkıyor. bunu servıse anlatamıyorsunda. Agresıf kullandıgım zamanlarda max 3500 devir gorurum ustune cıkmam zaen ama ne hıkmettır kı yakıyor meret hatta ıcıyor dıyebılırım. Krdesımde var focus 2 titaniumx adam sehır ıcı bir depoıle 983 km yol yaptı bide resminiyolladı :D ama malesef bu degerler benım ıcın ruya gıbı bısı ilk zamanlar yeni yakar km yukseldıkce duser dedıler bende dusme degıl artma var :) forumdakı ustadlar daha ıyı bılır ama benım boyle cıddı bır sorunum var. yakıtımı hep opetten alıyorum birkac sefer total ve shell denedım onlarda bu km yı goremedım. arsa bi tedavisi bilelim yoksa bu zamlardan sonra beni iyice kasıcak bu yakıt olayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...