Jump to content

Yeni Corolla Türkiye'de Üretilecek

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Güncel kasayı bozmasalar bence daha iyi olacak, çokta satıyor şu andaki kasa, adamları rahatlık mı tepmiş ne , dünya kadar yatırım yapıp gıcık bir araç ürtmişler.

Bu durumda görülüyor ki mazda nın yükselişi vede patlama yapması yakındır.

Hocam bizim memlekette toyota corolla olsun da çamurdan olsun. görürsünüz yine satış rakamlarını...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 140
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• emregc

14

• NoooFearrrr

10

• domestos

27

• EgeG

15

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Benzetilen araçlar arasına Dacia 'nın modellerini de eklemek lazım. Bursa'daki dolmuşlarda tercih edilen modeline benziyor.

Ancak bu görünümdeki tuhaflaşma her markada var. Mercedes bile 2013 serisiyle görünümü tuhaflaştı. Kia bile daha güzel tasarıma sahip.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam bizim memlekette toyota corolla olsun da çamurdan olsun. görürsünüz yine satış rakamlarını...

Geçen seferki gibi duygu sömürüsü yaparak çocukları reklam aracı olarak kullanırlarsa, gergedan formundaki arabayı bile sempatik gösterebileceklerinden bence de baya satar bunlar ...

İyi bir kampanya herşeyi halleder, ben önceki tasarımlarını da hiç  beğenmiyordum , şimdikini de , bakalım kaç bin satacaklar yerli üretim araba diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

toyota bayilerine gelmiş yol üzerinde gördüm fotoğraflardaki kadar çirkin değil önden  :D ama profil ve arkadan çirkin  :nea:    ayıptır söylemesi 1.4 d-4d motor benim favori düşük hacimli dizel motorum. başarılı ses izolasyonu ile dizel mi benzin mi anlamıyorsunuz bile. ama corollanın dizeli çok başarılıdır  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi ben pek objektif olamıyorum ama araçlara aynı açıdan bakacak olursak aşağıdaki gibi bir durum ortaya çıkıyor. Görünen köy kılavuz istemez, bu araç tam bir fiyasko.

Yahu birde fiyatlarını gördünüz mü? Dizel otomatik, en üst versiyon 72,000 falan. Rx8'i satıp 5-10 bin daha koysam anca alıyorum. Mustafa abi yapayım mı bir çılgınlık  ;D

qmfw.jpg

lktf.jpg

tuxs.jpg

8gwu.jpg

w5gh.jpg

htep.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir yerlerde okumuştum, Toyota 20% ile dünyanın en yüksek fabrika çıkış kâr oranına sahip otomobil firması. Yani Türkiye gümrüğünde (ÖTV, KDV; Nakliye, Bayi kârı vs hariç) 42binTL olan bir Toyota otomobilin Toyota'ya asıl maliyeti 35bin TL.

VW de fabrika çıkış kâr oranı çok daha düşük ancak Türkiye'deki distribütörü Doğuş 'un sayesinde o da yüksek.

Bu görüntüye göre ben hem fabrika çıkış kârı hem de Türkiye distribütör kârı makul olan otomobili tercih ederim, Toyota kimmiş?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence mazda 3 ün dış görüntüsü toyotadan çok çok iyi , iç kısmındada kapı ,direksiyon ve sade iç dizayn olarak gene mazda önde , fakat navigasyonun duruşu malesef hoş değil, toyotadaki gibi naviyi orta konsola sığdrısaydılar vede digital gösterge panelindeki sürat göstergesini daha belirgin vede gösterişli yapsalardı ,daha hoş dururdu gibi geliyor. Toyota bu kez çuvallamış, artık mazda zamanı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence mazda 3 ün dış görüntüsü toyotadan çok çok iyi , iç kısmındada kapı ,direksiyon ve sade iç dizayn olarak gene mazda önde , fakat navigasyonun duruşu malesef hoş değil, toyotadaki gibi naviyi orta konsola sığdrısaydılar vede digital gösterge panelindeki sürat göstergesini daha belirgin vede gösterişli yapsalardı ,daha hoş dururdu gibi deliyor. Toyota bu kez çuvallamış, artık mazda zamanı.

Bakmasını ve görmesini bilenler için yani bizler için zaten her daim Mazda zamanı... Ancak; ülkemizdeki gerçekleri de görmek gerekli... Çok satan her zaman iyidir diye bir şey yok ve Toyota çok satanlar içerisinde... Satın alanlara neden Toyota dediğimde, ikinci elinin iyi olduğunu, istediği zaman elinden çıkartabildiğini, piyasasının olduğunu söylüyor...

Ülkemizdeki otomobile bakış açısı bu olduğu sürece bizim gibi mutlu ve ne istediğini bilen azınlık daima Mazda diyecektir. Ama Toyota da çok satılmaya devam edecektir.

İlginç bir durum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toyota ve Honda son derece sıradan araçlarına nasıl o kadar parayı veriyorlar hala tam anlayabilmiş değilim. Geçen aylarda memur olarak çalışan bir tanıdığım tam 95.000TL vererek 0 Honda Accord aldı mesela, yuh dedim. Arkadaşlar arasında "biraz akort çekmek gerekiyor" diye espri konumuz oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakmasını ve görmesini bilenler için yani bizler için zaten her daim Mazda zamanı... Ancak; ülkemizdeki gerçekleri de görmek gerekli... Çok satan her zaman iyidir diye bir şey yok ve Toyota çok satanlar içerisinde... Satın alanlara neden Toyota dediğimde, ikinci elinin iyi olduğunu, istediği zaman elinden çıkartabildiğini, piyasasının olduğunu söylüyor...

Ülkemizdeki otomobile bakış açısı bu olduğu sürece bizim gibi mutlu ve ne istediğini bilen azınlık daima Mazda diyecektir. Ama Toyota da çok satılmaya devam edecektir.

İlginç bir durum.

kesinlikle haklısınız ne zamanki değişim vede gelişime sıcak bakan aynı zamanda alışılmışa meydan okuyan bir toplum yapısı oluşursa belki herşey daha farklı olur.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlginç bir durum.

Toyota yanlız, dünya çapında da en çok satan marka. Arabam.com'daki linkte dünyanın marka değeri en yüksek otomobili çıktı, mesela. Yani bu durum sadece ülkemize özgü olmasa gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...