Jump to content

Spoiler

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 40
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• OveRMinD

3

• NeBiAnd

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bülent bilmiyorum ama sanki biraz renk farkı var gibi acaba yine boyayı mı tutturamadı.Belki resimden ben yanıldım yani yansıma vs.  :2funny: Tekrar güle güle kullan  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent bilmiyorum ama sanki biraz renk farkı var gibi acaba yine boyayı mı tutturamadı.Belki resimden ben yanıldım yani yansıma vs.  :2funny: Tekrar güle güle kullan  :nazar:

Hadi hadi kıskandın itiraf et :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yok bu sefer tam süper olmuş inceledim :2funny: :2funny: kıskanç macuncu seniii :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent arabaya çıkıntı yapmışsın.Güle güle kullan   :tey: :tey:

sagoll Murat ne güzel tarif etmişin öyle spoyleri çıkıntı diye  :2funny: :2funny: :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Çok güzel olmuş Bülent Abi, bence her sedan sahibi insan evladının yaptırması gereken bişey bu...

sagoll Okan cım yapılmışın kötüsü olmuyor :D angellarım şimdi tek kafama dert olan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok bu sefer tam süper olmuş inceledim :2funny: :2funny: kıskanç macuncu seniii :D

Şu sol köşede hafif bir çatlak gördüm,biraz macun sürelim mi oraya acaba.Yani izole etmesi için.. ;D:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Şu sol köşede hafif bir çatlak gördüm,biraz macun sürelim mi oraya acaba.Yani izole etmesi için.. ;D:P

ben o çatlak kısım için taktırdın o ziphoyleri bayıldım o çatlaga  macun sende kalsın  :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...