Jump to content

Mazda3 Kapı Kilidi Arızası

fthi54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bence cok dogru bi karar verdiniz dedigim gibi servise gidin illa orda yaptırın demiyorum ama en azından arıza nerden kaynaklı onu ögrenin dısarda yaptırın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

daha dünekadar çalışan merkezi kapı içi kilit dün işlemez oldu, çok sert, ileri ittiriyorum aynen geri geliyor, u.k ile kilitlediğimde veya anahtar ile kilitlediğimde bir sorun yok kilitleniyor, diğer kapı içi kilitlerinde de sorun yok. Kilitlemeyi sağlayan mandalın bir parçası kopmuş olabilirmi ? birde değiştirmek için kapı komple sökülmeli mi yoksa kapı sökülmeden halledilirmi? maliyeti hakkında bilginiz varmı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı sıkıntı benim mazdada var, 3 ay oldu vakit bulup yaptıramadım, mazda servisten ayrılma usta ile telefonda görüştüm, mazda 3 kapı kilitlerinde bu arızayla çok karşılaşmış, muhtemelen şöför kapısındaki kilit motorundan yapıyormuş ve merkez bu kapıda olduğu için otomatik kilitleme yapmıyor. bendeki arızada aynı ama ilave olarak u.k. ve anahtardan otomatik kilitlemiyor ama acabiliyor. muhtemelen çok pahalı değildir tamiratı ama kapının iç kısmının sökülmesi baya teferruatlı. inş. basit bi arızadır, sorun çözülünce bilgi verirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim içinde en büyük sıkıntı kapının sökülmesi, önceki aracımda 2 kere  kapı söktürmek zorunda kalmıştım ama işçilik çok baştan savma olduğu için kapının söküldüğü açıkça belli oluyordu. eğer yaptırırsanız nasıl bir işlem uygulandığını paylaşın lütfen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Merhaba arkadaslar, bende bu sorunu bugun yasadim, hemen Kapi panelini soktum.sofor kapi kilitinin tirnagi kirilmisti, japon ile yapistirdim. Sonra üzerindeki halati. Yaglayarak sorunu giderdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Konu ile alakalı diye bende bir soru sormak istiyorum; Kumanda dan kapıları açtığımdan bagaj  açılmıyor ancak anahtarla çevirip açmaktayım. 2000 model nissan primera aracımda arac çalıştığında otomatik bagaj kapağını kitliyor açmak istersem içerden bir düğmeyle açabiliyodum.

Arabamı ilk aldığımda açılıyodu sonralı ne oldu anlamadım. Kıllanım kılavuz olmadığı ve Samsunda da servis yok malesef yardımcı olursanız sevinirim.

Son olarak kullanım kılavuzu için müşteri hizmetleri ve bir kaç servisi aramama rağmen temin edemedim Türkçe kılavuzu olan arkadaşlar bir yardımcı olun :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...