Jump to content

Çıta İptali

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bende bugun Gaziemir tarafına gittim.Gitmişken servise uğrayıp çıtaları söktüreyim dedim..Hem Özgür Abi hemde Zülfikar Abi sağolsunlar 2 saate yakın benim çıtalar için uğraştılar ama malesef bende inanılmaz iz kaldı..Yani 2 kat pasta atmamıza rağmen geçmedi izler..Hatta sağ arka kapıda çıtanın altından sanki başka renk çıktı...Bölece boyumun ölçüsünü alıp çıtaları tekrar taktırıp evimin yolunu tuttum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

7

• redrock

9

• Mücahit

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Abi zaten ne kadar kalmaz densede hertürlü kalıyor..Ben toplantıda Volkan'ın,Murat'ın,Okan'ın arabalara baktım hep ufak izler vardı ki uzaktan pek belli olmuyodu.Eğer ole olsaydı bende bırakcaktım ama bende, renkten mi artık bilmiyorum ama çok iz vardı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sanırım sadece benim renge özel bişi çünkü Zülfikar Abi ''siyahında söktük onda bile iz kalmadı hayret '' diye tepkisini belli etti çıtaları sökerken  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu açman çok iyi oldu aynı duruma düşmez bari düşünen arkadaşlar,bazı şeyler deneme yanılma yoluyla öğrenilir sende onu yapmışın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi yapmışsın, bakma sen Volkan'ın iz kalmadı demesine, Zülfikar'la ikimiz tespit ettik onun boya kabarmalarını da....

bende iz filan yok Selman abi o izler başka iz  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herhaldde durdukça çift taraflı bant dahada sertleşio ondandır bence.Güneşi daha çok çeken remklerde iz kalır.(Bilimsel oldu sanki :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...