Jump to content

Çıta İptali

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

7

• redrock

9

• Mücahit

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Volkan çok güzel olmuş. Zamanla güneşle boyanın rengi değişir ya; resimlerde gözükmüyor ama yakından bakınca ton farkı var mı çıtanın söküldüğü yerde?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan çok güzel olmuş. Zamanla güneşle boyanın rengi değişir ya; resimlerde gözükmüyor ama yakından bakınca ton farkı var mı çıkatın söküldüğü yerde?

Arkadaşın ahır kapalıdır Enes, güneş falan görmez beygirler.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşın ahır kapalıdır Enes, güneş falan görmez beygirler.... :)

Yazarken aklımdan o geçti. Araba kapalı otoparkta; nerede görsün güneşi diye ama bir şansımı deneyeyim dedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan çok güzel olmuş. Zamanla güneşle boyanın rengi değişir ya; resimlerde gözükmüyor ama yakından bakınca ton farkı var mı çıkatın söküldüğü yerde?

hiç bi fark yok Enes,Selman abinin dediği gibi benim araba hiç güneş görmüyo  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o çıtalar çok kullanışlı aslında .aman dikkat et başkasına yakın park etme derim.Çünki çok fazla kapı çarpmasını engelliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o çıtalar çok kullanışlı aslında .aman dikkat et başkasına yakın park etme derim.Çünki çok fazla kapı çarpmasını engelliyor.

yok abi gram engellemiyo,bizim 6 da yan kapıda ufak bi kapı vurması göçüğü var,ha çıta olmuş ha olmamış hiçbişey farketmiyo  :-\ hatta ben arabanın içindeyken açtı vurdu herif kapıyı,sonra da kaçtı  >:(  >:(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yok abi gram engellemiyo,bizim 6 da yan kapıda ufak bi kapı vurması göçüğü var,ha çıta olmuş ha olmamış hiçbişey farketmiyo  :-\ hatta ben arabanın içindeyken açtı vurdu herif kapıyı,sonra da kaçtı  >:(  >:(

sen ordayken kaçabildigine göre adam epey hızlıymış ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen ordayken kaçabildigine göre adam epey hızlıymış ;D

abi Tophane nin orda durmuş arkadaşı bekliyodum,gitsem arkadaş kalacaktı  :-\
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi Tophane nin orda durmuş arkadaşı bekliyodum,gitsem arkadaş kalacaktı  :-\

en azından arkasından bagırıp güzel bi hareket yapaydın dönerdi geri belki :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en azından arkasından bagırıp güzel bi hareket yapaydın dönerdi geri belki :tey:

orda trafik polisi vardı,bağırıyorum herifin arkasından durdur şunu diye,işim var burda benim dedi herif  >:(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

orda trafik polisi vardı,bağırıyorum herifin arkasından durdur şunu diye,işim var burda benim dedi herif  >:(

valla ben onada güzel güzel sayardım heralde sonrada ceza kesmeye gelince bende 657 ye tabiyim der sıyırmaya calışırdım bazen işe yarıo :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla ben onada güzel güzel sayardım heralde sonrada ceza kesmeye gelince bende 657 ye tabiyim der sıyırmaya calışırdım bazen işe yarıo :tey:

çok kullanıyon bu lafı heralde Bülent abi  :D koskoca fabrikatörsün sen ya neyine gerek  :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

çok kullanıyon bu lafı heralde Bülent abi  :D koskoca fabrikatörsün sen ya neyine gerek  :tey:

olsun bunu bi sen bilion onlar bilmio 8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cıtaları soktukten sonra altında boyayla ılgılı bı ıslem oldumu hanı orası su veya hava alamadıgından cok kırlı olması lazımm kararma solma falan varmıydı??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten o çıtaların altından suda geçiyo havada geçiyo heralde biraz aralıklı benim anladığım kadarıyla aynı sedanların arka spoileri gibi adam su tutunca altından sular akıyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

zaten o çıtaların altından suda geçiyo havada geçiyo heralde biraz aralıklı benim anladığım kadarıyla aynı sedanların arka spoileri gibi adam su tutunca altından sular akıyo

;D:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Volkan öncelikle hayırlı olsun diyelim . Zevkler tartışılmaz tabi. Ama biri bana modifiye dünyasında bu çıta sökmenin mantığını açıklarsa çok sevineceğim. Konuyu bir kaç örnekle açmak istiyorum.

Örneğin bir çok arabada çıta, ekstra özellik gibi yansıtılır. Üst donanımın göstergesidir. Broşürlerde üstüne vura vura "kapılarda darbe emici çıtalar" diye böbürlene böbürlene anlatılır.

Kuş serisinin arabadan sayıldığı devirlerde Şahinlerde çıta yokken Doğanlar'da çıta ayıtedici bir unsurdu. Son dönemlerinde ise Şahin'e siyah çıta koydular, bu sefer Doğan'larda "gövde rengi çıta diye" böbürlendiler.

Bizim Mazda'ların katalogları da dahil bir çok araba markasının bröşüründe (Gövde rengi tampon, dikiz aynası,kapı tutamakları)nın yanında  gövde rengi çıta da büyük bir özellik olarak sunulur.

Hal böyle iken, arabada modifiye yapılırken neden akla ilk gelenlerden biri çıtaların sökülmesidir? 8:)8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...