Jump to content

Bu Araç 2013 ün Sonunda Çıkacak Mazda3 Olabilir mi?

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hocam, sohbetlerimizde arkadaslarimizla ayni seyi konusuyoruz.

mevcut 2012 kasa mazda3 lerin motor sanzuman degissin gerisine ellerini surmesinler.

benim mazda3 impressive 1.6 sky-g 6mt olsa off of

Vallah yalanim olmasn cok vaktim yoktu oyuzden konunun tamaamini okumadim  :D

bende m3un 167BG 2.5L skyactiv motorlusunu istiyorum ama bizim ulkede olmaz o is =D

bence suanki kasa guzel ya, dokunulmasin ama o yeni 1.5 / 1.6 Sky-D ler gelirse sene sonunda gayet guzel olur. Bizlerden sonra alanlarin kafalari rahat olur  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 68
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• Fotifoti

6

• emregc

9

• Mehmet Özdemir

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

2012 modeller hem daha güzel hep de made in japan :) ama mazda 3 yine bir çok hatchbackten güzel olacak.

sinyaller sis farının üzerinde. resimde yanlış yapmışlar :tey:2014-mazda3_1600x0w.jpg
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

The new Mazda3 will be unveiled in September at the Frankfurt Motor Show. The first to arrive will be the hatchback version and it will be followed by a sedan a few months later.

demis abiler... iyi az kaldi demek.

Ben şahsen hatchback olanı beğenmedim. Bidiğin Mitsubishi Lancer hatchback'e benziyor. Bkz:

www.mitsubishi-motors.com.tr/modeller/lancer-sportback

Cx-5'de Mitsubishi ASX'e benziyor. Mazda ile Mitsubishi aynı tasarımcıyı mı kullanıyor, bilemedim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda6 kadar şık olmadığı ve tasarımın biraz zorlama olduğu bir gerçek maalesef. Sedanı henüz  o ilk yayımlanan pc ortamında tasarlanmış foto dışında yok.  bir de keşke o el frenini başkası tasarlasaynış :nea:  mazda neden el freni tasarlayamıyor tofaşların el freni gibi durmuyor mu ?  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda6 kadar şık olmadığı ve tasarımın biraz zorlama olduğu bir gerçek maalesef.

Şu kamuflajlı haliyle, böyle bir değerlendirmenin adil olmadığı gerçek sadece.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu kamuflajlı haliyle, böyle bir değerlendirmenin adil olmadığı gerçek sadece.

sizce değerlendirmem adil değil ise bir de bu açıdan demek istediğimi anlatayım.

Mazda3-hatchback-spy-shot-right-front-2-1024x640.jpg

01-mazda6-wagon-spy-shots628opt.jpg

01-2013-mazda-cx-5-qs-opt.jpg

cx-5 ve 6 nın kamuflajlı fotolarından hep etkilendim ve şık buldum ama 3ün tasarımı bana zorlama geldi ki pc ortamında yapılmış fotoları ilk gördüğümde de yorumum bu oldu. diğer kodo tasarımlı araçlar kadar etkileyici ve başarılı olduğunu düşünmüyorum. malum 6 ve cx5in kamuflajlı fotoğraflarından dediğim gibi çok etkilendim ve iyi bir tasarım olcağını zaten düşünmüştüm.

3E72CD158555437DA1549634F4AC814F.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ülkelere göre farklılık gösterebiliyor biliyorsunuz. bu bir tasarım da olabilir, kaynaktan çok emin değilim. ama kalın tutulan ön ızgara isabet olmuş bence. yeni mazda 6 ya benzeyeceğini öngörebiliyorduk, değil mi?

post-8574-141695294362_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...