Jump to content

Sıralı Lpg mi? Benzin mi ?

Guest sistempro
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Lantisle deneme amaçlı lpg de 2. viteste 120 dedim... ayrıca otobanda 1 dk lığına da olsa 220 km hız yaptım  6250 devirlerdeydi ...  kaliteli bir lpg markası ve kaliteli bir usta olursa lpg başını ağrıtmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Lantisle deneme amaçlı lpg de 2. viteste 120 dedim... ayrıca otobanda 1 dk lığına da olsa 220 km hız yaptım  6250 devirlerdeydi ...  kaliteli bir lpg markası ve kaliteli bir usta olursa lpg başını ağrıtmaz...

önce şu benzini halledeyim hindal usta sonra sıralıya geçecez inşALLAh.

benzinde tekleye tekleye gidiyor araç. 2 usta da düz lpg den dedi.

bu lantise düz lpg takmaya razı olan ustanın *** ne desem ki. salla başını al maaşını hesabı yapmış herhalde. ustaysan delikanlı gibi, bu araca düz gitmez desene.

ama 323 araçlarına lpg taktıranların lpg de tekleme oluyormuş. enteresan. benim benzinde.

yarın benim eski ustam olan bir ustaya gösterecem inşALLAh. mazda ustası olmayan. o da lpg den derse tmm dır. ama diğer iki ustanın lpg den teşhis koyduğunu söylemiyeceğim. bakalım tesbiti nasıl yapacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bendede lpg de tekleme var.markası atiker.araba istanbul arabası ama lpg si berbat.beni deli ediyor yolda giderken.yaklaşık 1aydır benzinde biniyorum bende.km olarak benzin lpg ile aynı gidiyor.fakat lpg ucuz nekadar ucuz olursa olsun koymam gaz.araştırdım gazı söktükten sonra muayene felan gerekiyormuş.ama kararlıyım söktürecem hele bir motoru yaptırayım  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

bendede lpg de tekleme var.markası atiker.araba istanbul arabası ama lpg si berbat.beni deli ediyor yolda giderken.yaklaşık 1aydır benzinde biniyorum bende.km olarak benzin lpg ile aynı gidiyor.fakat lpg ucuz nekadar ucuz olursa olsun koymam gaz.araştırdım gazı söktükten sonra muayene felan gerekiyormuş.ama kararlıyım söktürecem hele bir motoru yaptırayım  :D

atikeri kullanan çok memnun olan çok, ama kötüleyen de çok.

brc de de mocanda şikaywetimvar.com da hiç bir şikayete rastlamadım. başka biryer var orayışikayet ediyorlar. bilmemne muhendislik.

bugun gittigim usta benzindeki titremenin gaz kelebeğinden olduğunu söyledi. ama başka forumda lpg ecu sunu değiştirmiş birisi ve düzelmiş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lpgli aracın toleransı düşük oluyor . Mutlaka ateşleme ve hava sistemi sağlam olmalı . Sonra Lpgyi kurcalamalı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yanlış yönlendirmek istemem.ben lpg den memnun değilim.ilk defa lpgli bir araca biniyorum.diğer marka araclarda nasıldır bilemem ama ben lantislerin lpgli kullanımına karşıyım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Ben yanlış yönlendirmek istemem.ben lpg den memnun değilim.ilk defa lpgli bir araca biniyorum.diğer marka araclarda nasıldır bilemem ama ben lantislerin lpgli kullanımına karşıyım...

ama usta senin kullandığın marka atiker. bide benim açımdan düşün, tek nokta yaa  ;D

bende benzinde ara sıra gaza köklemek istiyorum ama işte gaz kesiyor. işin ilginç tarafı, burda 323 kullananların çoğu lpg de gaz kesiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bence söktür at.aslan besleyen yemini düşünmez.hem gaza az para verince zenginmi olacan :D dünya malı dünyada kalıyor. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Abi bence söktür at.aslan besleyen yemini düşünmez.hem gaza az para verince zenginmi olacan :D dünya malı dünyada kalıyor. :tey:

benzini düzelttiriyim de bakarız ona da.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyiymişi 18 yaşında olmak bu demek sanırım : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

İyiymişi 18 yaşında olmak bu demek sanırım : )

yaş 39 olunca, geriden gelenlere şöyle bir bakınıyor insan değilmi  :)

kiminin mutluluğu bir resim, kiminin dört mevsim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

yaş 18 dir ama kendimi bildim bileli aşktır bende bu araba :egy:

ben eminem fanı gurme için söyledim. bu araba elime geçti geçeli yerine geçirecek bir araç bulamıyorum. parçası bulunmasada lantisin yerine geçecek başka bir araç yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaş 18 dir ama kendimi bildim bileli aşktır bende bu araba :egy:

hem gaza az para verince zenginmi olacan dünya malı dünyada kalıyor.

Lafına göre söylemiştim,yaş 18 olunca diye : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...