Jump to content

Mazda3 Filtre ve Buji Değişimi

pancaro
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar,öncelikle iyi bayramlar. Yağın fiyatını belirtmeyi unutmuşum 4 lt Mobil Super 3000 ..... 5/40(yağın detay kısmını hatırlayamadım,A3 standardını karşıladığını görünce aldım)  80 tl...Aslında dediğiniz gibi bunları serviste yaptırmayı düşündüm ama,en son 40000 bakımı için yanlış hatılamıyorsam 420 yada 480 gibi bir rakam ödemiştim servise,listeye baktığımda öyle extra dişe dokunur birşey olmadığı halde ve bu bende servis fobisi oluşturdu :).60000 bakımı geldi aslında ama servisin fiyatını az çok belli ve bu aralar ekonomik kriz içinde olduğumdan en hesaplı şekilde hayati önemi olan yağ vs  değiştirip durumu düzeltince servise genel bakım için gitmeyi düşünüyorum.

İyi akşamlar

Aracınızı satılığa çıkarttiğinizda tüm bakımlarının yetkili serviste yapılması satış rakamı için + olacaktır,ama kimse yetkili servislere gitmek zorunda değil,burada size telkinde bulunanlar(bende dahil)yetkili servis için kendi fikrimiz,son karar sizin tabii

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

doğru yere mi yazıyorum bilemiyorum ama mazda 3 lerin yağ filtresi, mazda 323 ile aynımıdır acaba..

yetkili servisten yağ değişimi için parça aldırdım bir arkadaşa,gelen filternin üzerinde mazda 323 yazıyor..  biii yanlışlık olabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...