Jump to content

Blok Kapağı Contası Değişimi (89-94)

NoooFearrrr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bugün arabamın stop etme problemini bulmaya uğraşırken bi ara blok kapağını da söküp contasını değiştim , aynı şekilde bujilerini vede hava filtresini;

[smg id=8010]

[smg id=8009]

[smg id=8008]

[smg id=8007]

[smg id=8006]

[smg id=8005]

[smg id=8004]

[smg id=8003]

[smg id=8002]

[smg id=8001]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

O kadar zor değil ama dikkat gerektiriyor, ilk önce conta yetkili servisten alınma orjinal olmalıdır aksi halde gene yağ sızıdırır, akabinde contayı taktıktan sonra civatalar fazla sıkılmamalıdır dikkat ederseniz ben yaylı mafsalla sıktım sadece , fazla sıkılınca conta ezilir ne gene yağ kaçırır, eğer kapakta eğiklik varsa yüzeyler iyice temizlenir ve ince bir sıvı conta sürülerek takılabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Arkadaşlar bugün arabamın stop etme problemini bulmaya uğraşırken bi ara blok kapağını da söküp contasını değiştim , aynı şekilde bujilerini vede hava filtresini;

[smg id=8010]

[smg id=8009]

[smg id=8008]

[smg id=8007]

[smg id=8006]

[smg id=8005]

[smg id=8004]

[smg id=8003]

[smg id=8002]

[smg id=8001]

Gürhan Abi bende üst kapak contasını değiştireceğim resimler açılmıyor. duruyor mu acaba sende hala ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar nereye soracağımı bilemedim yeni konuda açmak istemedim. 130 dan sonra titreme yapıyor balansları yeni yaptırdım 100 de yapıyordu simdi 130 da yapıyor. baska ne ayarı gerekli ? birde buraya resim nasıl yükleriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resimler açılmıyor haklısınız, sebebi ise bu konuyu Forum eski sürümünde açmış olmamdır , sitede değişim olurken fotolar eski sürümde kaldı.

Titreme tamamen ön düzen ve balasla alakalıdır eğer hala titreme varsa belki aracın ön tekerlekleri balans tutmuyordur, bunuda birçok sebebi vardır, eğik jant , farklı lastik , kötü lastik, eski lastik,  v.b.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resimler açılmıyor haklısınız, sebebi ise bu konuyu Forum eski sürümünde açmış olmamdır , sitede değişim olurken fotolar eski sürümde kaldı.

Titreme tamamen ön düzen ve balasla alakalıdır eğer hala titreme varsa belki aracın ön tekerlekleri balans tutmuyordur, bunuda birçok sebebi vardır, eğik jant , farklı lastik , kötü lastik, eski lastik,  v.b.

lastiklerimin durumu gayet iyi resim atabilsem yüklicem daha bir ay önce aldım . ön düzen bencede 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...