Jump to content

Mazda3 Dizel Baskı Balata Sorunu

Emre Keskin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yok abi Mazda ya illaki pahalı olacak parçası mantık bu.

Bir de ikinci el piyasası olmayacak... Oysa ki; kaç aydır takip ediyorum, gerçekten 2.el piyasası yok, çünki sahibi olan satmıyor, satan da ağlayarak satmak zorunda kalıyor...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda komedi dükkanı devam ediyor. 26 Ağustos tarihinde gelecek olan parça gelmemiş(gelen kargoda senin parçalar yok), servis Mazda'ya mail atmış bekliyormuş cevabı beklenen parçada baskı-balata sanki yeni motor yapın gönderin dedik. Az kaldı bir ay olacak...

Arkadaşlar bu baskı-balata fiyatı nedir 2010 model mazda 3 dizel. Ayrıca baskı balata değişimi için 1 tam günün yetmeyebileceğini söyledi. Gerçekte öylemidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 günü buluyor diye biliyorum bende. Birde yapılan işin testi var. O yüzden 1,5 - 2 gün sürmesi normal. Geç olsun ama temiz olsun. Lakin sizin parça daha temin edilemediği için, montaja hiç başlanamamış. Geçmiş olsun tekrardan, umarın bu son probleminiz olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

normalde sabah verilince araç akşama baskı balata işi biter. nasıl bir servismiş bu yaa bir parçayı getirtemiyolar..gerçekten çok sinir bozucu bir durum. allah sabır ve kolaylık versin size

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Konuyu okudum da aklıma bir soru takıldı yardımcı olabilecek var mı?

Bende de 2011 mazda dizel touring var. Gidişte falan hiç sorun yaşamıyorum ama debriyaj'dan ayağımı çekerken pedaldan bir gıcırtı sesi geliyor bazen. Sizce bu normal mi yoksa başka daha büyük bir sorunun habercisi midir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Konuyu okudum da aklıma bir soru takıldı yardımcı olabilecek var mı?

Bende de 2011 mazda dizel touring var. Gidişte falan hiç sorun yaşamıyorum ama debriyaj'dan ayağımı çekerken pedaldan bir gıcırtı sesi geliyor bazen. Sizce bu normal mi yoksa başka daha büyük bir sorunun habercisi midir?

o normal pedali wd 40 sikarak yaglayin gececektir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracimi bugun cok sukur ki teslim aldim debriyaj seti degisti garantiden arac kendine geldi , orjinal debriyaj setinin baski kisminda hata varmis

Benimde baskı balatanın üstünde yay varmış galiba o yaylardan biri kırılmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Aciklama su, debriyaj baski-balata imalati yapan sirketin bir seri urununde bu sorun cikmis ve gercekten bircok aracta sorun yasanmis. Yeni gelen ve takilan baski balatalar bu sorundan arindirilmis olarak imal edilmis; saglikli setin takildigini seri numaralarindan tespit ve kontrol ediyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayir takilan baski-balatanin seri no`sundan...

Tşkler.Baskı-balatanın seri nosu araç üzerinde bi yerlerde yazılımıdır, yada nerde yazılıdır, bilginiz varsa ltfn.bu arada çok sormuş olabilirim, rahatsızlık veriyosam özür dilerim Fatih abi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar selam...

Ne zamanadır bu konuyla ilgilenmiyordum ama tekrar ilgilenmek için bir şeyler oldu.

Aracımızın 6. ayı dolunca annem Konya yolundaki Shell'in içine açılan SMB'ye götürdü.

Oradaki servis şefi Tolga bey daha önce Honda'da olduğu için annemi tanımış ve çok ilgilenmiş. 6. ay bakımını yapmışlar, eve araçla annemi bırakmışlar falan. Annem çok memnundu o gün. Mazda forumlara servisi öner diyordu bana ama 2 gündür aynı yanık kokusu tekrar başlamış ve "araç gitmiyor" diyor annem. Geçenlerde de "hökürtü" tarzı bir sesten bahsediyordu. Acaba turbo arızası mı var, diye düşünüyorum! Debriyaj değil de!

Tolga bey de tespit etmiş aracın gitmediğini ve "Mazda Türkiye'ye durumunuzu ileteceğiz, araç değişimi talep edelim" demiş.

Şu an cevap bekliyoruz.

Durumu size yazacağım...

eeeee...netice..netice forumdan kaybolmak.Mekan değişmiş olabilir, aracı sattı artık gerek yok dedi, aracını Mazda Tr değiştirdi ama sakın kimseye söyleme dedi vs. vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...