Jump to content

Bir Başarı Öyküsü: Kapı Camı Düğmesi Tamiri

ferdist
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kardeşim seni tebrik ederim. Bence de gerçek bir başarı öyküsü. Paylaşımlarının devamını mutlaka  bekliyoruz. Yani bazen insan buraya birşeyler yazarken geriliyor. Ben çok takdir ettim seni.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) Paylaşalım arkadaşlar. bu forumda dünyanın tecrübesi birikiyor bu sayede. Bir çeşit kütüphane adeta. kime yardımımız dokunursa ne mutlu.. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet ama sagdan soldan duymalar degilde bizzat başımızdan gecenler daha verimli olur

kesinlikle katılıyorum. ben burdaki arkadaşların samimiyetine inanıyorum. Türkçe'mize verilen önem üzerine kurulan bu site belkide Türkiye'deki en samimi forum sitesidir.

Sonuç olarak tecrübelerimizi önemli-önemsiz demeden paylaşalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Aynı şeyi ben de yaptım :) Ama takıldığım bir yer var. Sağ arka cam düğmesi ters bağlanmıştı. Kapı üzerindeki düğme doğru çalışıyordu ama şoför kontrolündeki ters bağlanmıştı. Yani şoför tarafında camı açmak istediğimizde kapanıyor açmak istediğimizde kapanıyordu. Herhalde arka kapı içerisindeki motorda bir yanlış bağlama olayı vardır diye düşünmüştüm. Kablolar soketli ve lehimliydi düğmede de bir şey yoktu gördüğüm kadarıyla. Fırsatını bulursam arka kapıyı da açıp bakacağım. Titiz çalışmışsınız fotoğraflardan belli, ellerinize sağlık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...