Jump to content

İlginç Bir arıza

ROMULUS
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar herkse iyi forumlar dilerim. Aracım 98 Kia Sephia 1.6 GTX. Motoru 323 90-93 arası sedan larla aynı. Sorunuma gelince, şimdi araç birden bire devir kesiyor. Yani 2500-3000 devirde ayağım gazda giderken birden bire keiklik oluyor ve devir sıfıra inip tekrar topluyor. Ama devir sıfırı görüyor. Bunu hem lpgde hem benzinde yapıyor. Bujiler yeni değişti, triger setim yeni değişti. Bu sıkıntı ateşleme kaynaklımı yoksa sensörlerle ilgili bir olaymı. Burda sanayiyede tanıdığım usta yok, herkese görütürüp elletmeye korkuyorum açıkçası. Sizlerin görüşleri nedir acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ordaki sorun benimkine benzmeiyor, bende araç seyir halinde 2-3 visteste giderken birden kesme yapıyor. Sizdede aynımıydı durum, yani seyir halinde birden kesiklik oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda ateşleme modulu dist. içinde diyor. Ancak sonraki yüksek model araçlarda bu parça nerde oluyor. Parcacı ile konuşmamda bana modül diye bir şey bilmiyorum ama ateşleme mekanizması var dedi. Fiyatıda 100 tl civarında imiş. Acaba sonraki modellerde mekanizma diyemi geçiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...