Jump to content

Opet Ultra Yıkama 7tl

Kadirx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ümraniye sanayideki opete yeni yıkama sistemi gelmiş yıkama tuneli araçı çalışır şekilde kanala bırakıyorsun kopukluyor yıkıyor jantları ayrı fırcalıyor kuruluyor cıkartıyor işim geregi bi opet bayyisindede bu tunelden vardı ordaki yetkili ıle konuştugumda tunelın fiyatı 500bın tlden fazla demişti böyle bi tunelın çok guzel yıkayacagını ummuştum ama sadece ummakda kaldım bugun yıkattım araçımı ama camlarda ve kaporta uzerınde lekeler bıkarıyor jant aralarını ve ayna kenarları ölece  bırakıyor kısacası 7tl boşa gitti :D

g8xcj.jpg

g8xm0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şerifali'de Sonax eğitim okulunun hemen yanına Tünel oto yıkama açıldı. Fiyat olarak 8 TL şeklinde reklam afişi filan asmışlar. Döner fırça, saplı fırça oldunmu :) uzak duracaksın bence. Bu tip yıkamalar bence aracı çok çiziyor. Yakıt aldığım akaryakıt istasyonu 100 TL üstü yakıt alımlarında yıkama fişi veriyor. Ama hiç kullanmadım, kullanmamda çünkü sistem aynı döner fırça makina....

Bu tip yıkama sitilinde aklıma bir fıkra geliyor.  Çok zengin bir adam varmış, bir baltaya sap olamamış saf oğlu için son teknolojiye sahip bir sosis fabrikası açıyor. İneği makinanın ucuna koyuyor, inek öbür taraftan sosis olarak çıkıyor.............

Yani aracı tünelin başına koyup, öbür taraftan ne olarak çıkmasını bekliyorsak...:)

Oğuzhan'ın dediği gibi insan eli değecek, bire bir yakın temas şart..:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çamurunu alsın yeter gerisini sizin kurulayıp silmeniz gerekir , opetten yakıt alanlara ücretsiz ise bu hizmet güzel yoo tüm herkese ücret karşılığı ise yaramaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üçretli ekonomik  yıkama var 5tl ultra var 7 tl bunu yeni açılan yerden ayak alışsın diye sonrada ekonomiultranın yerini alıyor :D ekonomi 7tl ultra 9 tl ben genelde ümraniye akdeniz caddesindeki petrol ofisinde basınçlı su 1yl ortalama 3dk köpük var 1tl olarak

önce su köpük ve su olarak 3tl ye hallediyorum en zevkli bölümü kurulama esnası çok zevkli oluyor arkadaşlarla gidiyoruz orda banklar falanda var çekirdek cola guzel gidiyor. cumartesi akşamlar genelde bi buluşma oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şerifali'de Sonax eğitim okulunun hemen yanına Tünel oto yıkama açıldı. Fiyat olarak 8 TL şeklinde reklam afişi filan asmışlar. Döner fırça, saplı fırça oldunmu :) uzak duracaksın bence. Bu tip yıkamalar bence aracı çok çiziyor. Yakıt aldığım akaryakıt istasyonu 100 TL üstü yakıt alımlarında yıkama fişi veriyor. Ama hiç kullanmadım, kullanmamda çünkü sistem aynı döner fırça makina....

Bu tip yıkama sitilinde aklıma bir fıkra geliyor.  Çok zengin bir adam varmış, bir baltaya sap olamamış saf oğlu için son teknolojiye sahip bir sosis fabrikası açıyor. İneği makinanın ucuna koyuyor, inek öbür taraftan sosis olarak çıkıyor.............

Yani aracı tünelin başına koyup, öbür taraftan ne olarak çıkmasını bekliyorsak...:)

Oğuzhan'ın dediği gibi insan eli değecek, bire bir yakın temas şart..:)

fıkra süperdi ya :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jantlar disinda araclarimin hicbiryerine sunger, firca surdurtmem :) Karcher in basincli yikama sisteminden ve de kopugunden aldim yazlari bizzat kendim yikiyorum hatta zevkle yazlikta :) kisin da eve yakin bir yikamacim var sungersiz fircasiz tertemiz yikiyolar. Bu arada , Moskova'da Mazda 3 un ic dis yikanmasi (bagaj haric) 20 USD , Cx5 in 30 USD.. (ortalama fiyat,cok daha pahali yerlerde var..)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...