Jump to content

İstanbul'da özel servis tavsiyesi 15 yıl mazda servisi ardı

heci-baba
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim içinde  gayet faydalı ve değerli bir paylaşım. Böyle bir yer izmirdede olsa ben de değerlendiririm ( var yada yok demiyorum. ). Paylaşımcı kişi belki sabırsız bir davranışda bulunmuş olabilir ama insanların kişiliklerindeki farklılar böyle bir beklentinin oluşmasına sebep olur. Sonuçta bir paylaşımda bulunmuşsunuz ve insanların ilgisini beklemek çok normal bir durum ,Tabikide sabretmek lazım. Sizin için önemsiz olan bir şey başkaları için çok öenmli olabilir. http://www.mazdaclubtr.com/29652/bir-basari-oykusu-kapi-cami-dugmesi-tamiri/topicseen/ bu linki siz burada paylaştıktan sonra okudum, sonuçta kişi bir emek vermiş bir başlangıç yapmış.Sizler için basit ama benim gibi teknik bilgiye sahip olmayan bir kişi için güzel bir paylaşım.Bunu sırf başlığını eleştrip yermeye ne gerek var.

Bende yönetici arkadaşların daha sabırlı olmaları ve genelde olaylara empati yaparak yaklaşmaları taraftarıyım. Sonuçta paylaşımcı arkadaşların isteklerini kırmak gereksiz bir durum olsa gerek. Ve gerçekten ben iyi bir izleyici olduğumu düşünerek şunu belirtiyorum insanlarla yüz yüze konuşmadan davranışları hakkında devamlı olarak onlara ders verircesine yazılar yazmak bana pek inandırıcı gelmiyor . Daha önce şunu yapmıştınız ve şurda şu şekilde ifadeler kullanmıştınız gibi cümleler her tartışmada kullanılıyor ve gereksiz bir durum. Çünkü burası bir otomobil paylaşım sitesi. Beni günlük hayatlarında tanımadığım insanların kişisel polimikleri pek ilgilendirmiyor ve konular gereksiz yere uzuyor. MAzda forumunda ilk dikkat ettiğim şey yaş ortalamasının diğer forumlara göre daha büyük olmasıydı ve bu da olgunluk katıyor diye düşünüyordum.Umarım bu şekilde devam eder.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ufak bir hatırlatma burası sadece otomobil paylaşım sitesi değildir. Siz o gözle bakıyor olabilirsiniz, ama bu konuda atladığınız noktalar var.

Temeli otomobil olabilir ama, otomobil harici konuşulan o kadar çok konular varki. Forumda yeni olmanız ve mesaj sayınızın 50'nin altında olmasından dolayı, bu konuları göremiyorsunuz.

Haliyle sizde de böyle bir ön yargı oluşması normal. 50 Mesajı geçmeye az kalmış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ufak bir hatırlatma burası sadece otomobil paylaşım sitesi değildir. Siz o gözle bakıyor olabilirsiniz, ama bu konuda atladığınız noktalar var.

Temeli otomobil olabilir ama, otomobil harici konuşulan o kadar çok konular varki. Forumda yeni olmanız ve mesaj sayınızın 50'nin altında olmasından dolayı, bu konuları göremiyorsunuz.

Haliyle sizde de böyle bir ön yargı oluşması normal. 50 Mesajı geçmeye az kalmış :)

Forum mantığını kavrayabilmek çok önemli... Bu olmadığı sürece biz ne söylesek boş sevgili dostum...

Hatırladığım kadarıyla ben ilk bir kaç  günümde 50 sayısını geçmiştim... O kadar geveze bir adam da değilim ama; bildiğimi söylemekten, bilmediğimi öğrenmeye çalışmaktan haz alan biriyim...

Bu forumda da MAZDA adına bilgi, paylaşım ve tecrübe fazlasıyla mevcut...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rakamlara takılmanın bir anlamı yok. Atılan mesajın sayısı değilde içeriği önemli dir diye düşünüyorum. .Forumlara bakış açımın sizin bakış açınızla paralellik taşıması gibi bir zorunlulukda bulunmuyor. Size bir önerim var vaktiniz olursa Oxford Cinayetleri ni seyredin. Sizin kullandığınız önemsiz bir cümlenin başkasının hayatında yaratacağı etkileri umarım daha iyi kavrarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rakamlara takılmanın bir anlamı yok.

Takılmadığınız için iki adet rakam mesajı atmışsınız...

Forumlara bakış açımın sizin bakış açınızla paralellik taşıması gibi bir zorunlulukda bulunmuyor.

Benim forum mantığım dememiştim... Genel forum mantığından söz etmiştim ben... Böyle bir zorunluluk bulunmadığı için şu anda size bu tarz cevap veriyorum... Öğretmek gibi beyhude bir atraksiyona girişmek ne haddime...

;)

Size bir önerim var vaktiniz olursa Oxford Cinayetleri ni seyredin. Sizin kullandığınız önemsiz bir cümlenin başkasının hayatında yaratacağı etkileri umarım daha iyi kavrarsınız.

Öneri için çok teşekkürler... Saygılar.

8)

Dip Not: Ben sizi muhatap almamıştım oysa... Bu mesaja kadar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın domestos yazdıklarımın  sizin yazdıklarınızla kesinlikle ilgisi yoktu ve siz üstünüze alındığınız için farklı anlamlar çıkarmışsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın domestos yazdıklarımın  sizin yazdıklarınızla kesinlikle ilgisi yoktu ve siz üstünüze alındığınız için farklı anlamlar çıkarmışsınız.

Muhatabınızın mesajından alıntı yaparsanız farklı anlamlar çıkarmak için üzerime alınmamış olurdum...

İlgisi olmadığını sizin tasdik etmenizle öğrenmem ayrı bir güzel oldu. Teşekkürler...

Kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu konu sakız gibi uzadı kilitliyorum, bu tartışmaların yeri de burası değil tabii, bu çerçevede açılmış ve yukarıda linki paylaşılan başka konular var...

50 mesaj konusu ise bir rakam meselesi değildir, 6 yılı doldurduk, 7. yıla giriyoruz, tanışma mesajı zorunluluğunun, sohbet konularına erişim için 50 mesaj sınırının çok başka sebepleri var, o kadar sığ düşünen insanlar değiliz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...