Jump to content

2013 Motorlu Taşıt Vergileri

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben teb bonus kredi kartı ile Gelirler Vergi Dairesi internet sitesinden ödedim. 6 taksitte ödüyorum. Kampanya da Teb kartları ile ilgili bir şey yazmamış sanırım geçmiyor. Ziebart da ücretsiz ozon temizliği kazandım ama onu da yaptırmayacağım. Bu arada geçen sene 4 Levent civarında yaptırdığım yerden çok memnun kalmıştım. Bu da bilgi olarak kalsın :)

Kampamya da

abi öderken ekranda hiçbir şekilde taksit seçme seçeneği yoktu ben görmedim yani sen nasıl 6 taksit yaptın ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 99
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

12

• İlhan

22

• Onur

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Vergiyi ödemesine ödedikte halen Garanti bankasından Sms gelmedi. Güya vergi ödemesini yaptıktan sonra Sms geliyor. Ve o Sms ile Sonaxda uygulamayı yaptırıyorsunuz.

Birazdan arayacağım müşteri hizmetlerini. Bu arada Burak ve Savaş bir ara bahsi geçmişti aramızda, sizde düşünüyormusunuz boya koruma.

Son saatlerde ödeyebildim :D Ruhsat yanımda yoktu ama trafiğe çıkış tarihini hatırladım, süper oldu :D

310 TL , 3. seneyi dolduracağı için bir alt kademeye inmişim.

İlhan, bana SMS hemen geldi GARANTI'den "SONAX'tan size öze uygulama paketi sadece 199 TL ..." şeklinde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana halen sms gelmedi. Garanti bankasını aradım da, şikayetim ile ilgili talep açtılar. 3 İş gününde sonuçlanır dediler. Bakalım beklemedeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi öderken ekranda hiçbir şekilde taksit seçme seçeneği yoktu ben görmedim yani sen nasıl 6 taksit yaptın ?

Ekranda seçenek yok, banka otomatik kendisi yapıyor. sen tek çekim gibi öde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana halen sms gelmedi. Garanti bankasını aradım da, şikayetim ile ilgili talep açtılar. 3 İş gününde sonuçlanır dediler. Bakalım beklemedeyim.

Garanti bankasını dün yine aradım, ve bu 4.arayışımdı artık. Kimisinde daha sonuçlanmadı, kimisinde telefon ve adres bilgileriniz tekrar soruldu..vs.vs..Dün yine aradım ve yeni bir talep oluşturdum. Baktım Garanti bankasıyla olacak gibi değil, Sonax'ı aradım. İlgili bölüme bağlanarak sorunumu anlattım. Sms'e gerek olmadığını, kredi kartı ekstremin ve ödeme makbuzunun yeterli olduğunu söyledi. İnternette, şikayetvar.com'da, Sonax'ın Facebook sayfasında, bu sorundan muzdarip olup, bunu paylaşan bayağı bir kişi var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonax'ın merkezi eğitim okulu bizim orada. Y.Dudullu-Şerifali diye geçiyor. Ama tanımam etmem kimseyi orada. Sen bir ara Maltepe şubeden bahsetmiştin. Farketmez yaptırırız bir yerde. Randevu almak gerekiyor önceden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Maltepe ile konuşurum ama bence mümkün olduğunca geç yaptıralım. Kış şartları azalsın.  Sanırım bu ay sonunda bitiyor değil mi .. Son günlerde yaptırırız. Hem kredi kartı da döner o arada :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonax Akademi'de müdür Mustafa Bey'e (adaşım) benden selam söyleyin. Ya da Kartal'da Spor Caddesi üzerinde Sonax Kaan var. Ebru Hanım'a benim selamımı söylerseniz yardımcı olurlar...

Sonax'ın merkezi eğitim okulu bizim orada. Y.Dudullu-Şerifali diye geçiyor. Ama tanımam etmem kimseyi orada. Sen bir ara Maltepe şubeden bahsetmiştin. Farketmez yaptırırız bir yerde. Randevu almak gerekiyor önceden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Zaman daraldı, hangisine gidiyoruz İlhan ? :)

Daralmayı bırak, zaman kalmamış abi. Masa takvimime baktım da şimdi 28 çekince ay çabucak bitti gibi. Şu sıralar sürekli guzuyla geliyorum şirkete, yoğun mesailerden dolayı. Çarşamba da dişçiye gideceğim. 28 Şubat son gün, nasıl yaparım ederim, bilmiyorum ve kestiremiyorum...Biz toplum olarak herşeyimizi son güne bıraktığımız için...illahi yumurta sıkıya gelecek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sabah bırakın akşam alın diyecektim bende.

:)

Sabah zor, oradan işe yetişmem çok zor olur, en iyisi ben akşam mesai bitiminde gider bırakır diğer akşam alırım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...