Jump to content

2013 Motorlu Taşıt Vergileri

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim gibi ödemeyen kalmasın , bankalara 1-2 :D 

Bende daha ödemedim. Bu ay birde tatile filan çıktık, tamda zamanıydı anasını satayım verginin. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 99
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

12

• İlhan

22

• Onur

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Benim ne yapıp edip aracımın içini detaylı temizlik yaptırmam lazım. Aklı başında, güvenilir ustaların olduğu bir yere aracımı emanet edip, temizletmem lazım. Bu konuda tecrübeniz, deneyiminiz varmıdır ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 model 125 cc skutırımın 99 tl  MTV vergisi , 266 tl trafik sigortası, bir de TUV muayenesi var... Motoru almak isteyen berber de bu masrafların toplamı kadar para veriyor, satsamıydım acep...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ahahah iyiymiş :) H2A ehliyet diye bişey olsaydı ben alırdım :)

2010 model 125 cc skutırımın 99 tl  MTV vergisi , 266 tl trafik sigortası, bir de TUV muayenesi var... Motoru almak isteyen berber de bu masrafların toplamı kadar para veriyor, satsamıydım acep...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz önce Gib.gov.tr aracılığı ile Motorlu taşıt vergimin 2.taksiti olan, 413,50.Lirayı. Garanti bankası Bonus kredi kartım ile, peşin fiyatına 6 taksitle ödedim.

Bu seferki Sonax kampanyasından yararlanmak istiyorum. Bir öncekinde yumurta sıkıya gelinceye kadar beklemiştim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim hesap kesimi 26 sında imiş :D Pazartesi inşallah :D Biriniz hatırlatır değil mi ? :D

Tamam sen bana Pazar günü. Sana Pazartesi günü için hatırlatmam için, bir hatırlatmada bulunursan. Pazartesi günü sana ben hatırlatırım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Telefona hatırlatma yazdım Pazar günü için :P:D

Bu arada Sonax kampanyasını düşünüyormusun abi. Geçen seferlerde de konuşmuştuk ama denk getirememiştik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allahtan geçen yaz satmışım cbr 600 rr 'ımı :D

Gerçi bu kış yine alıcam kısmetse ama.. 2tekere bikere binen bidaha iflah olmuyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Sonax kampanyasını düşünüyormusun abi. Geçen seferlerde de konuşmuştuk ama denk getirememiştik.

Evet düşünüyorum. Kampanya dönemi yoğun olduğu için geçen sefer ödemeyi önden yapmış, uygulamayı daha geniş bir zamana ertelemiştim. Bu sene de öyle yapabilirim.

Bu arada Mustafa Abi'nin tanıdığı yer var Kartal Köprüsünden aşağı inerken. Arada bir toz fırtınası çıkıyor ama orası da güzel bir yere benziyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...