Jump to content

2013 Motorlu Taşıt Vergileri

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet düşünüyorum. Kampanya dönemi yoğun olduğu için geçen sefer ödemeyi önden yapmış, uygulamayı daha geniş bir zamana ertelemiştim. Bu sene de öyle yapabilirim.

Bu arada Mustafa Abi'nin tanıdığı yer var Kartal Köprüsünden aşağı inerken. Arada bir toz fırtınası çıkıyor ama orası da güzel bir yere benziyor :D

ben garanti internet subesinden odeme yaptim. sonax hakki kazanmis olabilirim keza bana bir bilgi gelmedi. neyse yapilacaksa bir organizatorluk aktivitesi beni de yazin duruma gore gelirim yada gelmem keyfim bilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 99
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

12

• İlhan

22

• Onur

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ben garanti internet subesinden odeme yaptim. sonax hakki kazanmis olabilirim keza bana bir bilgi gelmedi. neyse yapilacaksa bir organizatorluk aktivitesi beni de yazin duruma gore gelirim yada gelmem keyfim bilir.

İnternet şubesinden ödeme yaptıysan Prelli'den indirim kazanıyorsun Onur'cum. :) Sonax için bonus kredi kartı ile ödeme yapmış olmak gerekiyor. Ama yinede sorarız bayiye, yerlerse..

http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2013/temmuz/mtv_pirelli_kampanyasi.page?gbid2=202515

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar link verdik okumuyorsun ki tabii :D Adam gib'den Garanti kartı ile ödeme yaparsan demiş. Sen gelsen de bize katılamazsın :D You are out :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar link verdik okumuyorsun ki tabii :D Adam gib'den Garanti kartı ile ödeme yaparsan demiş. Sen gelsen de bize katılamazsın :D You are out :D

kredi karti gibi gereksiz bisi kullanmiyorum. nakit oduyorum ben senin gibi fakir degilim.

zaten hak kazandaydim sana hibe edecektim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

padawan işte ne yaparsın :) anca kapıda kalıyor :P

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galiba oluyor, daha önceki dönemlerde fark etmez demişti diye hatırlıyorum benim yaptırdığım yer.

Ama değişmiş olabilir tabi en iyisi sormak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geciktirmeden, unutmadan ödedik 310 gaymeyi :) Hayatımızı taksite bağladı bu kredi kartları. O da 6 taksit olacak sanırım.

nasil 310 oluyor senin pardon? biz neden 400 kusur odedik, senin araban benimkinden kac yas kucuk olabilir yahu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çünkü sen zenginsin :D

kredi karti gibi gereksiz bisi kullanmiyorum. nakit oduyorum ben senin gibi fakir degilim.

zaten hak kazandaydim sana hibe edecektim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın Başbakan'ın öğretilerini dinlemezsen böyle olur işte!

Geciktirmeden, unutmadan ödedik 310 gaymeyi :) Hayatımızı taksite bağladı bu kredi kartları. O da 6 taksit olacak sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...