Jump to content

Sise Xenon

tarikumac
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu arada benim sislerdeki ve kısalardaki xenonları ekliyim konusuna güme gitmesin ;)_

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 138
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

13

• MuRDoC_111

23

• Selman

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Harika olmuş İrfan yaa.Benide xenonlar mavi;sisler sarı olunca pek hoş durmuyor açıkçası.bendemi yaptırsam naapsam

cok sagol abi :)_yaptır abi hiç kacmaz, sekil ortada ;)_canlı canlı daha güssel görünüyor ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farklı göründüler de ondan sordum, sisler daha kuvvetli gibi....

banada öyle geliyo selman abi ama sislerin çıkış yeri daha küçük olduğu için daha kırılmadan yayılmadan çıkıyo göze yanılma yapıyo heralde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farklı göründüler de ondan sordum, sisler daha kuvvetli gibi....

abi sisler daha fazla aydınlatıyor ortalıgı zaten :o :o_yani kısalar ileriyi aydınlatırken sisler aracın burnundan baslayarak sagı solu dagı bayırı her tarafı aydınlatıyor_bide öyle gözükmesinin sebebi sislerde ısıgı ileriye aktaracak mercek sisteminin bulunmaması_basit bi cam var, camın ardına ısık her tarafa kırılmıs olarak geciyor, o yüzdende sanki sislerdeki xenonlar daha güclüymüş gibi geliyor ;)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu 8000 7000 vs.aydınlatma ilemi ilgili acaba :krrsz:

abi onlar gücü heralde_lisede tm okudum ama kelvin fazla yabancı olmamasına ragmen tam emin degilim_rakamlardan sonra gelen "k" harfi "kelvin" i temsil ediyor_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şugar olmuş İrfan. :nazar:

cok sagol Biran Abi :)_

__sislere xenon için fikir vermesi adına şu videonun baslangıcını izlemeniz yeterli ;)http://www.youtube.com/watch?v=WxjANSY3FDM&mode=related&search=

__ayrıca bu adamın sisler 8000k degilde 6000k diye biliyorum ben, ona ragmen dehset gözüküyor 8)_bi kende xenonlarımı uzaktan izleme fırsatım olmadıki napalım bu videoyla idare ediyoz :-\ :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bu 8000 7000 vs.aydınlatma ilemi ilgili acaba :krrsz:

abi rakam büyüdükçe renk mora dönüyor mesela 8000 tam mavi 9000 daha mavi mor 12000 tam mor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sonuç olarak, bu bizim servisin kampanyalı malları 6000 dir herhalde...Yaptır diyor musunuz yani?

abi benim serviste 6000 takıodu ben 8ooo istiorum yoksa takmayın dedim aynı fiyata taktılar tabi mavi olsun diye bi takıntın yoksa 6000 de gayet iyidir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonuç olarak, bu bizim servisin kampanyalı malları 6000 dir herhalde...Yaptır diyor musunuz yani?

Selman Abi fiyatlar degişmiyor diye biliyorum_ben alırken hangisini istiyorsun diye sordular, nasıl yani fiyat peki dedim, fiyat aynı sen hangisini istiyorsan onu takarız dediler_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman Abi fiyatlar degişmiyor diye biliyorum_ben alırken hangisini istiyorsun diye sordular, nasıl yani fiyat peki dedim, fiyat aynı sen hangisini istiyorsan onu takarız dediler_

Öyle bir şansım olursa ki pek sanmıyorum ama, ne tavsiye edersiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...