Jump to content

2013 Model Yeni Mazda6 Nisan Ayında Türkiye'de Olacak

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hayrılısı olsun bir getirselerde birkaç tane yakından görseydik , gerçi bizim buralara 10 sene sonra anca gelir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 154
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

26

• Gökhan

7

• emregc

10

• Onur

28

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Mazdanın amacı para kazanmak değil kullanıcılarına kaliteli ve zevkli araçlar sunmak beğenmeğen veya pahalı bulan tercih etmeyebilir bu markanın yaptıkları ve yapacakları belli bu böyle

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdanın amacı para kazanmak değil kullanıcılarına kaliteli ve zevkli araçlar sunmak beğenmeğen veya pahalı bulan tercih etmeyebilir bu markanın yaptıkları ve yapacakları belli bu böyle

al bir yorum daha. olur musun oldurur musun. hocam kusura bakma da profilinde 21 yasinda yaziyor dogru mudur?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üretim yapıpta kar amacı gütmeyen bir tesis olabilir mi? .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kar amacı gütmeyen hayır kurumu demek istemedim kardeşim işin ucuzuna kaçmayan paranın hakkını veren bi firma demek istedim bu arada yaş doğru.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sarf ettiğiniz cümleden "kar amacı gütmeyen hayır kurumu demek istemedim" anlamını çıkarmamızı mı istediniz. ?

Ben kendi adıma itiraf ediyorum ki, bu şekilde anlamamıştım. Ama bir söz var ki, bakmakla, görmek farklıdır. Sanırım ben görmüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

128 bin tl'ye Bmw 320 x drive deniliyor ve kıyaslanıyor. Ancak 128 Bin'e Bmw ne veriyor acaba hiç bakıp araştırılıyor mu? Bunlar pazarlama taktiği. Bmw 320 alıp kumaş koltuğa oturmam herhalde. Ya da koltuk ayarlarını çevirerek, çekerek aypmayı arzu etmem. Ortalama 30 Km hızla gidilen şehirde arabanın çok uçmasına da gerek yok. Bmw'ye onu lüks yapan birkaç opsiyon donanımını ekleyince arada büyük bir uçurum oluşmakta, dikkat çekerim. Ayrıca opsiyonlu(yani sınıfına yakışır donaımlar eklendiğinde) Bmw 316'nın bile fiyatı 125-130 bin Tl'lere çıkmakta. Bmw 3 serisi kesinlikle çok hoş ve kaliteli bir araç. Bu fiyatları bir otomil için ayıracak olsam neden düşünmeyeyim. Ancak yeni mazda6'dan ebatlar yönünden daha ufak bir araç, dolayısıyla bagaj kapasitesi de daha düşük. Şahsen benim için bagaj hacmi önemli ama mazda 6'ya da 117 bin tl verip de almam. 100 bin olsa verir misin? Şahsen onu da vermem. Vergi sisteminin suçu bu. Emisyon değerlerine göre vergilendirme sistemine geçilmediği sürece de böyle kalacak. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buradaki fiyatı boşuna tartışıyoruz bence. Forumda zaten bir araca 100 bin üzerinde para ödeyecek üye sayısı bir elin parmaklarını geçmez.  Çoğumuzu asıl ilgilendiren 1.5 ya da 1.6'nın fiyatının ne olacağı. Hemen hepimizin hedefi bu zaten.

Diğer yandan zorunlu haller dışında  araç kullanmayı bıraktım, üzerimdeki tüm stres gitti. İnsan İstanbul trafiğinde deliriyor resmen. Aslında tam bir keyif olan araç kullanmak artık işkenceye dönüşmüşken çıkarıp da arabaya 100 bin verilmez bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 6 rusya fiyatlari:

2.0 MT

Drive   925 000 Р          

2.0 AT

Drive   975 000 Р          

Active   1 025 000 Р          

Supreme   1 149 000 Р  

1 tane manual 3 tane otomatik olmaz uzere 4 secenek var.

en pahali olan Supreme modeli (Supreme 2.0 SKYACTIV-G (150 hp) 6AT SKYACTIV-Drive ) 1.149.000 Ruble yani TL olarak 67.500TL .. Turkiyeye gelecek olan model hangisi olacak belli degil en azindan ben bilmiyorum ve 117.000TL dedik. It means = yaklasik 2 kati daha pahali TR de.. Rusya'da da vergiler yuksek (ruslarla konustum oyle dediler) ha benzin beles burda (gorece olarak) onun icin dizel yok.

Burak modum alsam gelsem bi tane :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir de ingiltereyi kurcaladim.

cok daha fazla motor ve donanim secenegi var. en pahalisini sectim.

2.2l 175ps Diesel Automatic (6-speed Automatic) spor paketi olan bir alet bu.

2.200 motor dizel 175 beygir 6 ileri otomatik.. 26.695 sterlin yani..74bin TL :)

bay babanin kemigine mi desek

hay bin kunduz mu desek

ne desek :) ahhhh vergiler ahh..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada şu motor gelse gerçekten düşünebilir insan fiyat miyat demeden:

4 Cylinder Turbo Diesel

2.2L (2191cc)

400 hp @ 5000 rpm

603Nm @ 3600 rpm

Bu veriler sanıyorum Skyactiv Mazda 6 MPS'ye ait.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada şu motor gelse gerçekten düşünebilir insan fiyat miyat demeden:

4 Cylinder Turbo Diesel

2.2L (2191cc)

400 hp @ 5000 rpm

603Nm @ 3600 rpm

Bu veriler sanıyorum Skyactiv Mazda 6 MPS'ye ait.

Bu yazdıklarınız rolex lemans serisinde yarışan mazdaspeed 6 ya aittir. Mazdaspeed yarış takımının aracı olduğu için seri üretime geçmez eğer üretseler bile türkiyeye gelmez  :D :D

Dipnot Araç twin turbodur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir de ingiltereyi kurcaladim.

cok daha fazla motor ve donanim secenegi var. en pahalisini sectim.

2.2l 175ps Diesel Automatic (6-speed Automatic) spor paketi olan bir alet bu.

2.200 motor dizel 175 beygir 6 ileri otomatik.. 26.695 sterlin yani..74bin TL :)

bay babanin kemigine mi desek

hay bin kunduz mu desek

ne desek :) ahhhh vergiler ahh..

Herşey denir Onur, herşey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O nedenle artık şunların 1.6 sını yapsalar da gelse muhabbetini unutalım artık...

Adamlar çizgilerindeki performans , keyif , dayanıklılık kriterlerine göre motor koyuyor, bunu da bütün dünyaya makul fiyatlarla ulaşılabilir kılıyor, daha ne yapsınlar yılda 300-500 müşteri daha az vergi ödesin diye küçük motorlu  araç  üretmeye değer mi... Mazda halk arabası VW değil ki ... 1.6 Mazda 6 ve CX-5 ile Zoom Zoom olur mu ?  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O nedenle artık şunların 1.6 sını yapsalar da gelse muhabbetini unutalım artık...

Adamlar çizgilerindeki performans , keyif , dayanıklılık kriterlerine göre motor koyuyor, bunu da bütün dünyaya makul fiyatlarla ulaşılabilir kılıyor, daha ne yapsınlar yılda 300-500 müşteri daha az vergi ödesin diye küçük motorlu  araç  üretmeye değer mi... Mazda halk arabası VW değil ki ... 1.6 Mazda 6 ve CX-5 ile Zoom Zoom olur mu ?  :)

haklisin valla ne diim.. bizim ki de hedef saptirtmak, devlet vergi dusurmuyo bari uretici bisiler yapsin.. turkiyede 100 kisi ya araba satmak icin 1.6 motor mu yapcak adam. umutlarimizi mazda3 1.6 skyactiv'e tasiyalim :) bu konuya da kilit asalim madem :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklisin valla ne diim.. bizim ki de hedef saptirtmak, devlet vergi dusurmuyo bari uretici bisiler yapsin.. turkiyede 100 kisi ya araba satmak icin 1.6 motor mu yapcak adam. umutlarimizi mazda3 1.6 skyactiv'e tasiyalim :) bu konuya da kilit asalim madem :P

Yada, hazır yapanlara bakacağız artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 6 rusya fiyatlari:

2.0 MT

Drive   925 000 Р          

2.0 AT

Drive   975 000 Р          

Active   1 025 000 Р          

Supreme   1 149 000 Р  

1 tane manual 3 tane otomatik olmaz uzere 4 secenek var.

en pahali olan Supreme modeli (Supreme 2.0 SKYACTIV-G (150 hp) 6AT SKYACTIV-Drive ) 1.149.000 Ruble yani TL olarak 67.500TL .. Turkiyeye gelecek olan model hangisi olacak belli degil en azindan ben bilmiyorum ve 117.000TL dedik. It means = yaklasik 2 kati daha pahali TR de.. Rusya'da da vergiler yuksek (ruslarla konustum oyle dediler) ha benzin beles burda (gorece olarak) onun icin dizel yok.

Burak modum alsam gelsem bi tane :)

Ruslara gore benzin,vergi,elektrik hatta gaz bile pahali ! :) Arac fiyatini TR ile karsilastiriyorsak eger, vergiyi de karsilastirdigimizda arada ucurum var ;) Rusya'dan alinan Mazda 6 TR ye girerken yine bugunku hesaplamalara gore ayni paralara mal oluyor (TR vergi sistemi yuzunden)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...