Jump to content

Satılık Mazda 3 için Necvox DVA-MZ3 HD Multimedya Navigasyon

Emre Keskin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar,

Aracımdaki Necvox navigasyon sitemini satıyorum. Cihaz ile ilgili hiçbir sıkıntım yok ihtiyaçtan dolayı satılıktır. İlanı başka hiçbiryere koymadım önce forum üyeleri yararlansın dedim. Tüm kabloları ve geri görüş kamerası kutu içeriğindedir. Garantisi devam etmektedir, jelatini hala üzerindedir sadece kumandasını bulamadım onu da zaten hiç kullanmaya gerek duymamıştım. Forum üyeleri için 850 TL ye vereceğim. Ankara içi elden teslim edebilirim.

post-6228-141695292359_thumb.jpg

post-6228-141695292361_thumb.jpg

post-6228-141695292363_thumb.jpg

post-6228-141695292365_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütün müzik koleksiyonum iPhone umda olduğu için en fazla onu kullanıyordum. Herhangi bir problemle karşılaşmadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Iphone'la ilgili sorum şu şekilde; bluetooth üzerinden bağlantı haricinde, iphone'u kablo ile bağlayabiliyormusunuz yani varmı böyle bir bağlantı. (kanaatimce olması lazım çünkü ipod uyumlu diye satılıyor cihaz, ki eski ipodlarda bluetooth yoktu) Asıl sorum, bu kablolu bağlantıyı kullandığınız zaman telefona gelen/giden aramlarda görüşme nasıl gerçekleşiyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Telefon kablo ile cihaza bağlı ve cihazdan kontrol ediliyor. Kablo ile bağladıktan sonra da telefon görüşmelerini Bluetooth üzerinden yapıyorum. Dilerseniz kablo bağlamadan müzikleri de Bluetooth üzerinden çalabiliyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihazın ses kalitesi ile alakalı bi kaç olumsuz yorum okumuştum, birde bluetooth'ta da ses kalitesi düşeceği için ben iphone'u kablo ile bağlayarak müziğin direkt dijital olarak aktarılması taraftarıyım o nedenle bunları sormuştum.

Açıklamalarınız için teşekkürler. Ben cihaza talibim ancak netleştirmem gereken bir kaç durum daha var bilahare sizi özelden rahatsız ederim. :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihazın ses kalitesi orijinalinden iyi değil fakat kötü de değîl. Ben zaten component amfi başlatmıştım. O yüzden ses kalitesinde herhangi bir tatminsizlik yoktu. Cihaz ile ilgili benim rahatsız olduğum tek konu Bluetooth tel görüşmelerinde sesi biraz açmam gerekiyor karşı tarafın sesini duyabilecek için. Diğer bütün sorularınızı yada aklınıza takilanları sorabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihazı Ankara HiTech den almıştım geçen yaz. Necvox Ankara daki iki yetkili servîsten bîrisî. Yaklaşık da 1,5 senelik garantisi var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...