Jump to content

2011+ Mazda3 jant + yay takmis olan arkadaslar oneri?

TRA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

20120828_004008.jpg

19 inch servisten alınma eibach 3luk yaylar bide press sürtme yok sıkıntı yok :tey: :tey:

18 jantlarınızın üstündeki yanak ölçüsü çok önemli tabi onu yazarsanız yardımcı olabilirim

:tey: :tey: Japon'a Te37 çok yakışıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turkiye yollarinda hem alcaltma, hem ince yanakli lastik buyuk jant kombinasyonu hakikaten cesaret isteyen bi kombinasyon. Hele bir de benim ek parcalar olunca iyice insan korkuyor. Yapan ve kullanan arkadaslari tebrik ederken gozumun kaldigini da belirtmek isterim :) gule gule kullanin  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler honuuu abi bende o ek parçalar olsaydı çoktan parçalanmış olurlardı valla :)

Atom43 yay değil coilover var aracımda ama marka falan değil sanayi işi ANK amortisorde yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güle güle kullanman dileğiyle ozaman önümüzdeki günlerde bende cesaret edip basıcamda hangi yayı alsam diye düşünüyorum danışayım dedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konforuna önem veriyorsan eibach almanı tavsiye ederim serviste satılan 3 cm lik yaylar konforu pek bozmuyor ama yeteri kadarda düşürmüyor aracı ben üstüne birde pressletmiştim yaylarımı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaylanmis araclar tumseklerde nasil oluyor? yani altini dayiyormuyuz. Suan serviste 3cm'lik yay var takmayi bekliyorum ama bi turlu o tumsek korkusunu atlatamiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisten alınan yaylar varken irili ufaklı bütün tümseklerden gayet rahat geçiyordum sıkıntısız. Arabada 5 kişi varken sadece sıkıntı oluyordu oda ama aman bir sıkıntı değildi. Kafanız rahat olsun kısaca. Yol tutuşa bayaa farkedilir şekilde etkisi var en azından hatchbacklerde öyle, stock haliyle sedanı biraz kıçı savuruyodu büyük ihtimal o kıç savurma olayını büyük derecede azaltır yay ile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Yok ankaradaki bayiler hep ayak yapti, ama bulmaya calisiyorum yay ^^ Istanbula gidicem bu haftasonu aileyi gormeye, bide orada bakicam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...