Jump to content

Mazda3 Sis Farı

pancaro
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

eski kasa mazda3 lerde bazılarında görüyorum sis farı biraz değişik.sis farı bir çerçeve içerisinde gibi duruyor.aşağıdaki linkte örnek bir mazda var.bunu nasıl yapırıyoruz.maliyeti nedir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acillllllll-sahibinden-mazda-3-otomatik-1.6-full-114284660/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Ben 2006 mazda comforda sis farı taktırmayı dusunuyorum 150 tl farların fıyatı kablosu lambası ıvır zıvır dahil ama endişem farı takacak usta arabanın anasını aglatırlar dıye korkuyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim kanaatım iyi usta bulmadan bu işlere kalkışmamak..

geçen sanayide bir ustaya gittim..(yalova sanaii)

kapı eşiklerinde ki mazda yazıları yanmıyor diye ....

elemanın daha işi görmeden hallederiz abi deyip ilk eşiği sökmesinde ki haşinliği görünce işi bıraktırdım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 2006 mazda comforda sis farı taktırmayı dusunuyorum 150 tl farların fıyatı kablosu lambası ıvır zıvır dahil ama endişem farı takacak usta arabanın anasını aglatırlar dıye korkuyorum 

kablolari falan herseyi hazir. ankara yildiz oto sanayiden sis fari alarak montajini yaptirabilirsin. birde direksiyon sinyal kolunu degistirmen gerek. yada orjinal olmasin diyorsan dugme taktiracaksin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler baktığım setin içersin de düğmesi var sanırım öylece takalım sinyal kolu baya para tutacak gibi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kablolari falan herseyi hazir. ankara yildiz oto sanayiden sis fari alarak montajini yaptirabilirsin. birde direksiyon sinyal kolunu degistirmen gerek. yada orjinal olmasin diyorsan dugme taktiracaksin

Sinyal kolunu değiştirmeden yapdıramazmıyız arka sis lambası için sinyal kolunda açma kapama için yer mevcut ona bağlayamazlar mı ne dersin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...