Jump to content

Hayali Mazda

hasim014
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu arada Onur senin araç ile benim aracın fotoğraflarını çekelim bir ara yanyana. Seninki beyaz benim siyah :)

Bana uyar valla nerede ne zaman onu söyleyin gelirim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu jantların hepsi zaten orjinal mazda jantıdır. Ruhsatta 17 ye izin var derken devlet engelliyomu büyük jant takmayı doğru mu anladım ???  Bendekiler 17 inç sesten kastınız yol sesi ise farketmezsiniz bile öyle diyiim size

devlet engelliyormu bilmiyorum ama firma 18 jant dediğimde araca uymayacağını çamurluk bölgesinin değebileceğini söyledi. sesten bahsettiğim yol sesi değil içindeki muitimedia sistem müzik dinlerken tatmin ediyormu müziğin kalitelisine doyum olmaz iyi ses alabilmek için bose ses sistemi aldım ama cd çalar bölümü değişince zarara uğrarmı onu merak ediyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende 19 inç jant var eğerki yaysız veya coiloversız takmış olsam sürtmesi çok zor tabi lastiğin yanak genişliğine de bağlı bu durum. Bose ses sistemi aldıysanız zaten niye kötü ses versinki benim aracımda bose mose yok çok güzel çalıyor valla :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar jantları ayarladım firma aracın üstünde gelen 17" leri alıp 18 " jant verecekler beleş değiş tokuş olacak  ;D ama renk sordular siyah yada crom sizce siyah nasıl olur boğarmı aracı fikir verirmisiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar jantları ayarladım firma aracın üstünde gelen 17" leri alıp 18 " jant verecekler beleş değiş tokuş olacak  ;D ama renk sordular siyah yada crom sizce siyah nasıl olur boğarmı aracı fikir verirmisiniz

Zevk ve renk meselesi bu tartışmak yersiz bence... Senin kafana yattıktan sonra gerisi hikaye.

Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar eonon 5115z böyle bişi monte ettirmiş bi arkadaşımız varmı yada varsa fonksiyonları konusunda bilgi verebilirmi aracın direksiyon kumandası iptal oluyormu felan

iptal olmaz, resimdekiler mazda için olanlar.  mp3 hafıza kartı takma, radyo, dvd, navigasyon gibi  bir çok fonksiyonu mevcut. fiyatıda 800 TL den başlıyor araştırdığım kadarı ile kalitesine göre tabi, yetkili servisten alıp oraya taktırırsan orjinali 1750 lira.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir cok marka var. Necvox eonon flyaudio navitech ama en iyisi hangisi acaba. Bunlarinda en buyuk eksisi bluetooth tan telefon gorusmelerinin yeterli seviyede olmamasi. Birde android isletim sistemliler cikti onlara da bakmak lazim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burda o görselde yok serviste ben ebaydan buldum o markayı sıfırı 330 euro eger servisin yaptıgı bişi istersem pioneer marka var bir aparatla takıyolar montaj hariç fiyatı 1300 euro+aparat+kablo+montaj bana 2000 euroyu bulacak ülkemde o paraya en baba sistem yaparlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jantların rengi bence makyajlı rx8 lerin jant rengiyle aynı olmalı gun metal gibi

2009-Mazda-RX-8-R3-2.jpg

673cd62945898a30a9febd2a3064.jpeg

Siyah arabada nasıl durduğunuda görmüş olursunuz bence çok daha güzel durur siyah veye kromdan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...