Jump to content

Mazda CX-5 mi Yeni Subaru Forester mı ?

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kişiler gelir, geçer. Ama kurumlar/markalar kaldıkları yerden devam ederler. Elbetteki kişiler, temsil ettikleri markayı yeri gelir, yüceltir. Yeri de gelir, komik durumlara da düşürebilir.

Mustafa abim unut geçmişi. Mantığının sesini dinleyerek, ...........almalısın bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 396
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• Fotifoti

52

• emregc

41

• mtutun

125

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Onur'cum,

Bu hisli ve teknik detaylarla süslenmiş yazını dudaklarımda hoş bir gülümseme ile gözlerim hafif buğulanmış vaziyette okudum.

Ne dediğini tam olarak anlamasam da, çok güzel bir yazı kaleme almışsın. Sanki Jose bana sarılmış gibi içim ısındı.

Sen merak etme, verdiğim karar bazılarını memnun etmeyecek tabii, ama kendim ve kendi doğrularımla, kalbimle karar vereceğim...

gecen cok kisa bir zaman diliminde ben de subaru'dan ve bmw'den sogudum nasil olacak.

bir kac arkadasin subarularina oturdum da oeh arkadas bu kadar mi boz olur bir araba.

bi subarucu vardi ismi lazim degil, mazda ole yok mazda bole efendime soliim mazda tirt.. eee sende ne var subaru, ne lan bu dedim? 2.0 motor? eee 150 beygir.. lan o aletin gotunu kaldirmaya 4x4 guc uretmeye nereye yetiyo bu ? tik yok...

neymis efendim cx-5'in beygiri dusukmus.. allah'tan korkacaksin bir kere arkadas. kedi uzanamadigi ete sivrisinek dermis.. ayip..

burda idda ediyorum, A class arabalari bir kenara koy (infiniti, ferrari, bugatti vs) dunya uzerinde urtilmis muhendislik, donanim, tasarim, tip ve KARAKTER olarak en kaliteli makina mazda'dir.. haaaaa insan kaynagi kismina girmeyecegim kellem bana lazim o ayri dava..

subaru, su borusu... koca gotlu aletler.

mustafa bey size gelince,kimsenin lafina bakmayin (cok genel soledim bu lafi, ne yalan soliiim, ne yalan soliim, kimseyi kastedmeden) inandiginiz seyi inandiginiz gibi yapin. bakin dogru bildiginizi demiyorum, o dogru bildiklerinizle yapin desem coktan bugune kadar yapmis olaniz lazimdi ama diyorum ya insan kaynagi diye.

gaza gelince yazmayi cok seviyorum. hani "dosemek" diyoruz ya o kalem iste.

basimda bir der(s)t var "BT Proje Yonetimi" diye burnumdan kan aliyor, dusman basina :)

Edit: Hakaretvari kelimeler kullanmayalım lütfen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haa üniversite , ben de bir eğitim merkezinden eğitim alıyorsun sandım. Ben de almıştım da o dersi ondan şeettim..

yok abi master benim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur'cum,

Bu hisli ve teknik detaylarla süslenmiş yazını dudaklarımda hoş bir gülümseme ile gözlerim hafif buğulanmış vaziyette okudum.

Ne dediğini tam olarak anlamasam da, çok güzel bir yazı kaleme almışsın. Sanki Jose bana sarılmış gibi içim ısındı.

Sen merak etme, verdiğim karar bazılarını memnun etmeyecek tabii, ama kendim ve kendi doğrularımla, kalbimle karar vereceğim...

yazdiklarimi okuyunca ben de, "ne yazmisim lan ben" dedim ama tabi o gaz gelince kesmemek lazim :) motor almis devrini yardirmissin gidiyosun ayip olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen zaten bir Master değil miydin Sayın Darth Wader ? :D

o baska master bebegim :) bu akademik master :P karistirma..

bu adada

"Edit: Hakaretvari kelimeler kullanmayalım lütfen.

İletiyi düzenle

« Son Düzenleme: Bugün, 16:14:56 Gönderen: Burak »"

demissiniz sayin mod (burda dikkat edersen tavir degistiriyorum) kime hakaret etmisim?

demoklesin kilici misin kardesim? senin kilicin varsa benim de lightsaber'im var ona gore :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi şurda incelemişler, Cx5, tiguan, forester, Crv, Rav4, outlander. Forester yeni kasa mı anlayamadım sanki fotolardan eski duruyor ama sonuç değişmezdi sanırım, Cx5 süpürmüş işte:)

http://www.caradvice.com.au/219849/compact-suv-comparison-test/

Valla o tampon makyajda değişmeden forester alınmaz bence, açıkcası biraz oyuncak gözüküyor. Sadece performans için tercih edilebilir ki, garajdaki tüm araçların uçup kaçmasına gerek yok bence:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa abi al bir ......... de  bir turda bana ver :D totomuz alışsın belki bize de kısmet olur :) nasıl dağ bayır gezerim ben onunla :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi şurda incelemişler, Cx5, tiguan, forester, Crv, Rav4, outlander. Forester yeni kasa mı anlayamadım sanki fotolardan eski duruyor ama sonuç değişmezdi sanırım, Cx5 süpürmüş işte:)

http://www.caradvice.com.au/219849/compact-suv-comparison-test/

Valla o tampon makyajda değişmeden forester alınmaz bence, açıkcası biraz oyuncak gözüküyor. Sadece performans için tercih edilebilir ki, garajdaki tüm araçların uçup kaçmasına gerek yok bence:)

Testten inciler :)

- For driveability, overall, it’s a clear win to the Mazda and Volkswagen, with Toyota a close third.

-In fact the CX-5 is the hot hatchback of SUVs, and handles better than most small hatchbacks, so if you love driving but need to default to an SUV by domestic necessity, the Mazda CX-5 is your only choice. It handles both tasks with ease.

-The economy of the Mazda CX-5 is best in the laboratory and in real-world testing, and its 2.5-litre four-cylinder engine is also the strongest engine on test. Smooth and refined, and teamed with an intelligent six-speed automatic, the newly re-engined Mazda offers the sweetest engine/gearbox combination.

-The CX-5 and Tiguan allow families to feel safe in the knowledge that they have the most finely judged stability control systems in the class, too, and their handling benefits extend to the safety front – if you need to swerve around a kangaroo, or a child who runs onto the road, the CX-5 and Tiguan are the best equipped to maintain control.

Subaru için:

The Subaru Forester is the most car-like to drive. Occupants don’t feel as though they’re sitting high and ponderous in an SUV – it feels like a small wagon. But the Forester has similar steering issues to the Toyota, proving vacant on centre and slightly notchy in its movements.

-But the Outlander and Subaru Forester are the only cars to get continuously variable transmissions (CVTs) that don’t actually have set gears.

-Further back, the Subaru Forester has one of the smallest boots in the class (at 422 litres) plus a high-loading lip – like the Outlander – affecting practicality. At least there’s a full-size spare tyre underneath the floor.

-But the Subaru seat is too low, forcing a knees-up seating position for long-legged rear occupants, and the bench is the skinniest of the lot.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir saatten fazla bu yazışmalar okunurmu arkadaş :) çok keyifli yazışmalar olmuş gerçekten bu arada bi anket açalımmı mustafa abi ne alıcak diye?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cx-5 hakkında az çok bilgi sahibiyiz fakat Forrester ile kıyaslamak için birde ona binmek, kullanmak lazım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...