Jump to content

Mazda CX-5 mi Yeni Subaru Forester mı ?

mtutun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 396
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

38

• Fotifoti

52

• emregc

41

• mtutun

125

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Mustafa abi hayırlı olsun, sen gelene kadar biz tahmin yapalım bari:)

Benim tahminin Fiat Freemont, yüksek mühendisliği ve kalitesi ile abimizi cezbetmiştir diyorum  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Freemont'u aldığım aracın yanında hediye verselerdi, satar bir hayır kurumuna bağışlardım. Benim kendimin para ödeyerek alacağı bir şey değil...

Mustafa abi hayırlı olsun, sen gelene kadar biz tahmin yapalım bari:)

Benim tahminin Fiat Freemont, yüksek mühendisliği ve kalitesi ile abimizi cezbetmiştir diyorum  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle Hayırlı olsun diyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah!

geceleri kabuslar gormeye basladim artik. insan insana bunu yapmaz Mustafa efendi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sana da sonsuz teşekkürler Emre. Bu konuya hem değer, hem espri kattın. Ayrıca Mazda'yı da kapı gibi savundun. Heyhat! İnşallah CX-5'e Recep Bey ile anlaşarak kısa zamanda kavuşursun...

Amin Abi, yalnız  patlat artık şu balonu abi , daha fazla şişerse memleket meselesi olacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen öyle bir ifade etmişsin ki, artık alta bakasım kalmadı, kendimi sapık gibi hissettim...

Üstelik Mustafa Abin alırsa X değil, XXX Drive alır... Yanlış anlaşılmasın çabuk bozulacağı için yedek almaktan bahsediyorum. RX-8'e yedek Rotary motor bile aldım. Meğer makyajlılarda motora hiçbir şey olmuyormuş, elimizde kalacak!

X drive almış olabilir, benim anladığım Mustafa Abi,  üst taraftan ziyade alta  bakıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ehue ben öğrendim, abi izninle yazıyorum,

Tank + Turbo + Tasarruf + Takdir almış Mustafa abi,

Takke'li olmadığı da iyi olmuş abi, vergisi, yakıtı fiyatı derken takke düşerdi zaten  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakışır Mustafa abimize bir Völvö S80, hayırlı olsun diyelim artık ne diyelim...

hadi diyelim s80, simdi soru next step, which s80?

bence "S80 T5 Advance"

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence 2.4 D5 AWD :)

Yalnız Japon Otocular Dayanışma Derneği Başkan adayı Mustafa Abi nasıl oldu da Avrupa menşeeli  bir otomobil aldı ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aklıma ilk önce S80 T6 AWD geldi ama o fiyata 2 adet CX5 ya da 2 Adet Forester alınır..

Bence S80 T4 1.6 Premium diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...