Jump to content

Satılık Coilover Mazda3

Son Irlandalı

Tavsiye Edilen Mesajlar

Adas, yukseklık alcaklık ısını otomatık ayarlayan cinsten mi bu alet?

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 62
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Yok Onur abi sizin dediginiz havali suspansiyon airride ben ondan yaptirmak istedigim icin coilover lari satiyorum. Bu sistemde yuksekligi amortisorun ustunde ayarliyorsunuz ne kadar yukseltip alcatmak istediniz size kalmis.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok Onur abi sizin dediginiz havali suspansiyon airride ben ondan yaptirmak istedigim icin coilover lari satiyorum. Bu sistemde yuksekligi amortisorun ustunde ayarliyorsunuz ne kadar yukseltip alcatmak istediniz size kalmis.

anlasildi hocam tesekkur ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3bin tl yede var 6 bin veya 10 bine de var sizin nereye yaptırmak istediğinize bağlı tamamen. Ben 3 bin tl olan yere yaptırıcaktım arkadaşım benden önce yaptı alfa romeo suna birkaç sıkıntı çıktı beni biraz soğuttu air olayından. Eğer yaparsam airmadz e yaptırıcam maslakta onlar daha pahalıya yapıyorlar ama kullanılan malzemeler daha düzgün ve yapılan işçilik daha kaliteli. Ne kadar ekmek o kadar köfte yani  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güncel yazıp durmayın aklım gidiyor :D Acaba diye düşünürken buluyorum kendimi :D

Onur abi valla bende satilsin diye zorluyorum airride icin para lazim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bir omuz da benden :D Onur yanında bir de eşantiyon felan mı versen  ? Belki daha çabuk gider :D

Valla burdan alıcı yok gibi. Ben en iyisi focus çulara satiim diye duşunuyorum ,onların araçlarınada uyuyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla burdan alıcı yok gibi. Ben en iyisi focus çulara satiim diye duşunuyorum ,onların araçlarınada uyuyor

Sen her iki yerde de tut ilanı, artık kimin kısmeti ise ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...