Jump to content

88-91 Alarm Montajı

miskinn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için en kısa zamanda sistemi inceleyip bende bu işe girişeceğim :)

Sizin kasanın konsolunu hiç görmedim ama içeriden kapıları kilitleyip açma tuşu var mı? Var olduğunu varsayıyorum, o tuşu çıkarıp oradaki aç kapa uçlarına bağlı olan kablolara alarmı bağladığınızda işiniz görülecektir :).

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben eski hoparlörleri sonyle değistirdim. Çok guzel uyum sagladı ve yuvaya tam oturdu. Yalnız arka hoparlorlerı sokerken tırnakları var. O kadar özemle yapılmıs  tırnaklardıki sagolsun montajı yapan arkadasın elinde kalmıstı. O yüzden kimseye güvenmemek gerekiyor. Elinize saglık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada teybı de  degıstırdım. Ama usta ne yaptıysa otomatık antenı devreye sokamadı. Ancak orıjınal teyıbınde otomatık antenın calısacagını soyledı. Daha fazla karıstırmadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada teybı de  degıstırdım. Ama usta ne yaptıysa otomatık antenı devreye sokamadı. Ancak orıjınal teyıbınde otomatık antenın calısacagını soyledı. Daha fazla karıstırmadım.

Orjinallikle alakası yok, teyplerin arkasında anten çıkış kablosu var, genelde mavi renkte oluyor. Motorunuz sağlamsa onun kablosuna bu mavi kabloyu bağladığınızda anten çalışıyor. Oto elektrikçiler ne yazık ki elektrikten en az anlayan insanlardır, şema ile değil ezbere iş yaparlar. Benim motorum sağlam değil malesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...